WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Filters

  Merken

  Reflector kappen

  De Reflectorkappen zijn onmisbaar voor elk indoor kweekproject. Ze zorgen er namelijk voor dat het licht dat afkomstig is van groeilampen optimaal wordt gereflecteerd. Dit betekent dat alle planten in de directe omgeving van de kappen kunnen profiteren van evenveel licht en warmte. De kappen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, dus het is gemakkelijk om een optie te vinden die bij uw specifieke kweekbehoeften past. Bovendien zijn enkele van de kappen direct leverbaar, terwijl andere een iets langere levertijd hebben. Hierdoor is het belangrijk om de betreffende productomschrijving goed te bekijken voordat u tot aankoop overgaat. De Reflectorkappen zijn niet alleen zeer funct..

  De Reflectorkappen zijn onmisbaar voor elk indoor kweekproject. Ze zorgen er namelijk voor dat het licht dat afkomstig is van groeilampen optimaal wordt gereflecteerd. Dit betekent dat alle planten in de directe omgeving van de kappen kunnen profiteren van evenveel licht en warmte. De kappen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, dus het is gemakkelijk om een optie te vinden die bij uw specifieke kweekbehoeften past. Bovendien zijn enkele van de kappen direct leverbaar, terwijl andere een iets langere levertijd hebben. Hierdoor is het belangrijk om de betreffende productomschrijving goed te bekijken voordat u tot aankoop overgaat.

  De Reflectorkappen zijn niet alleen zeer functioneel, maar bieden ook nog eens een aantal praktische voordelen voor kwekers. Zo is deze kweekbenodigdheid bijvoorbeeld altijd beschikbaar voor de beste prijs, ben je in staat om te profiteren van snelle en discrete verzending, en biedt Kwekenmetled.nl maar liefst 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je deze producten aanschaft. Verder kun je rekenen op uitstekende klantenservice en wordt er zelfs een persoonlijk loyaliteitsprogramma aangeboden bij dit merk. Dankzij al deze voordelen is het duidelijk dat er geen betere keuze is dan de Reflectorkappen voor al je indoor lampen.

  Voordelen van Reflectorkappen

  • Verbeterde lichtverspreiding: Dankzij de reflecterende binnenlaag van de kappen wordt het licht optimaal verspreid.
  • Bescherming tegen hitte: Reflectorkappen voorkomen dat de planten te veel worden blootgesteld aan hitte en beschermen daardoor tegen verbrandingsschade.
  • Gebruiksvriendelijk: Reflectorkappen zijn gemakkelijk te installeren en passen op vrijwel alle lampen voor indoor kweekomgevingen.
  • Verhoogde efficiëntie: Door de verbeterde lichtverspreiding maken reflectorkappen beter gebruik van de lichtbron en vergroten ze de efficiëntie.
  • Kostenbesparend: Door de verbeterde efficiëntie van de kappen kan er bespaard worden op energiekosten en kunnen de opbrengsten worden verhoogd, waardoor de investering zichzelf snel terugverdient.
  • Verschillende maten beschikbaar: De reflectorkappen zijn er in verschillende maten verkrijgbaar, waardoor er voor elk type kweekomgeving een geschikte oplossing is.
  • Direct leverbaar of langere levertijd: Afhankelijk van de grootte en populariteit van de kap kan deze direct leverbaar zijn of een langere levertijd hebben. Raadpleeg hiervoor de productomschrijving.
  11 producten

  Deliverytime

  Dimlux 1000W Nanotube
  DimluxDimlux 1000W Nanotube
  reviews

  De Dimlux 1000W van de Expert Series EL UFH is de meest bewezen HPS kweeklamp van het moment. Geen enkel ander bedrijf levert gelijkwaardige HPS lampen zoals de efficinte Dimlux 1000W lampen. Dimlux is een combinatie van het beste van het beste, zo is de

  De Dimlux 1000W van de Expert Series EL UFH is de meest bewezen HPS kweeklamp van het moment. Geen enkel ander bedrijf levert gelijkwaardige HPS lampen zoals de efficinte Dimlux 1000W lampen. Dimlux is een combinatie van het beste van het beste, zo is de..

  €595,00 Incl. btw
  Toevoegen

  Deliverytime

  HPS interne reflector 1000W
  HPS interne reflector 1000W
  reviews

  De Metrop Groeivoeding MR 1 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficinte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst. Metrop Groeivoeding grondstoffende MR 1 groeivoeding bevat alleen de me

  De Metrop Groeivoeding MR 1 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficinte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst. Metrop Groeivoeding grondstoffende MR 1 groeivoeding bevat alleen de me..

  €145,00 Incl. btw
  Toevoegen

  Deliverytime

  Ebson Bal HPS kweeklamp 600W (complete set)
  EbsonEbson Bal HPS kweeklamp 600W (complete set)
  reviews

  De Ebson Bal amatuur is ideaal te gebruiken voor een kweekoppervlak van 120x120 centimeter.(Bij de amatuur krijgt u 1x bloeilamp).

  De Ebson Bal amatuur is ideaal te gebruiken voor een kweekoppervlak van 120x120 centimeter.(Bij de amatuur krijgt u 1x bloeilamp)...

  €139,00 Incl. btw
  Toevoegen

  Deliverytime

  Lumii Maxii Reflectorkap
  LumiiLumii Maxii Reflectorkap
  reviews

  De Lucilu Shuttle 6 is de nieuwe full spectrum led kweeklamp van G-tools. Deze kweeklamp heeft een verbruik van maar slechts 240W met een footprint van 80x80 tijdens de bloeifase en 100x100 tijdens de groeifase. Met een PPF-efficintie van 552 umol/s behaa

  De Lucilu Shuttle 6 is de nieuwe full spectrum led kweeklamp van G-tools. Deze kweeklamp heeft een verbruik van maar slechts 240W met een footprint van 80x80 tijdens de bloeifase en 100x100 tijdens de groeifase. Met een PPF-efficintie van 552 umol/s behaa..

  €23,95 Incl. btw
  Toevoegen

  Deliverytime

  Hamerslagkap HPS
  Hamerslagkap HPS
  reviews

  De Telos Pro series krachtige kweeklampen zijn speciaal ontwikkeld door Geekbeast voor de professionele teelt. Deze lampen kunnen tegen een stootje en zijn geschikt voor wrede omstandigheden zoals geavanceerde medicinale kweekruimtes. Het frame is volledi

  De Telos Pro series krachtige kweeklampen zijn speciaal ontwikkeld door Geekbeast voor de professionele teelt. Deze lampen kunnen tegen een stootje en zijn geschikt voor wrede omstandigheden zoals geavanceerde medicinale kweekruimtes. Het frame is volledi..

  €14,99 Incl. btw
  Toevoegen

  Deliverytime

  DimLux 630W Dual Full Spectrum Expert Series
  DimluxDimLux 630W Dual Full Spectrum Expert Series
  reviews

  De Dimlux (630W) Dual Expert Series zijn complete Full-spectrum armatuur inclusief een zeer efficinte reflector genaamd Alpha Optics. De reflector is ontworpen volgens het Single Bounced Clear Sight (SBCS) en is uitgerust met zeer goede Miro Silver spiege

  De Dimlux (630W) Dual Expert Series zijn complete Full-spectrum armatuur inclusief een zeer efficinte reflector genaamd Alpha Optics. De reflector is ontworpen volgens het Single Bounced Clear Sight (SBCS) en is uitgerust met zeer goede Miro Silver spiege..

  €649,00 Incl. btw
  Toevoegen

  Deliverytime

  Megaphoton HPS kweeklamp 1000W (complete set)
  MegaphotonMegaphoton HPS kweeklamp 1000W (complete set)
  reviews

  De Metrop Bloeivoeding MR 2 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficinte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst. Metrop Bloeivoeding grondstoffende MR 2 bloeivoeding bevat alleen de me

  De Metrop Bloeivoeding MR 2 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficinte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst. Metrop Bloeivoeding grondstoffende MR 2 bloeivoeding bevat alleen de me..

  €399,00 Incl. btw
  Toevoegen

  Deliverytime

  Megaphoton HPS kweeklamp 600W (complete set)
  MegaphotonMegaphoton HPS kweeklamp 600W (complete set)
  reviews

  De Metrop Bloeivoeding MR 2 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficinte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst. Metrop MR2 Bloeivoeding grondstoffende MR 2 bloeivoeding bevat alleen d

  De Metrop Bloeivoeding MR 2 is speciaal samengesteld voor de groeifase van uw gewas met de meest efficinte dosis micro-elementen en voedingsstoffen, voor de hoogst mogelijk opbrengst. Metrop MR2 Bloeivoeding grondstoffende MR 2 bloeivoeding bevat alleen d..

  €299,00 Incl. btw
  Toevoegen
  • Snelle & discrete levering
  • Gratis verzending v.a. €100,-
  • Tot 14 dagen bedenktijd

  Deliverytime

  Lumii Optii Reflectorkap
  LumiiLumii Optii Reflectorkap
  reviews

  Met deze 5 Liter hoge druk spray kunt u gemakkelijk al u planten water of voeding geven ook op plekken waar u lastig bij kunt. In bijvoorbeeld een compacte kweektent waar veel planten dicht op elkaar staan is het belangrijk dat deze niet teveel gestoord w

  Met deze 5 Liter hoge druk spray kunt u gemakkelijk al u planten water of voeding geven ook op plekken waar u lastig bij kunt. In bijvoorbeeld een compacte kweektent waar veel planten dicht op elkaar staan is het belangrijk dat deze niet teveel gestoord w..

  €29,95 Incl. btw
  Toevoegen

  Deliverytime

  Lumii Black Reflectorkap
  LumiiLumii Black Reflectorkap
  reviews

  De LUMii BLACK Reflector is gebaseerd op een Nederlands ontwerp.Het is een kap met hamerslag enophangogen, wat voorkomt dat de kap scheefhangt.Veilig plug play CE Gekeurd. Wordt geleverd met:4m cord set en lamp houder (fitting).SpecificatiesLumii reflec

  De LUMii BLACK Reflector is gebaseerd op een Nederlands ontwerp.Het is een kap met hamerslag enophangogen, wat voorkomt dat de kap scheefhangt.Veilig plug play CE Gekeurd. Wordt geleverd met:4m cord set en lamp houder (fitting).SpecificatiesLumii reflec..

  €19,95 Incl. btw
  Toevoegen

  Deliverytime

  Spiegelkap
  Spiegelkap
  reviews

  De Telos Pro series krachtige kweeklampen zijn speciaal ontwikkeld door Geekbeast voor de professionele teelt. Deze lampen kunnen tegen een stootje en zijn geschikt voor wrede omstandigheden zoals geavanceerde medicinale kweekruimtes. Het frame is volledi

  De Telos Pro series krachtige kweeklampen zijn speciaal ontwikkeld door Geekbeast voor de professionele teelt. Deze lampen kunnen tegen een stootje en zijn geschikt voor wrede omstandigheden zoals geavanceerde medicinale kweekruimtes. Het frame is volledi..

  €12,99 Incl. btw
  Toevoegen

  Type Reflector kappen

  De Reflectorkappen zijn onmisbaar voor elk indoor kweekproject. Ze zorgen er namelijk voor dat het licht dat afkomstig is van groeilampen optimaal wordt gereflecteerd. Dit betekent dat alle planten in de directe omgeving van de kappen kunnen profiteren van evenveel licht en warmte. De kappen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, dus het is gemakkelijk om een optie te vinden die bij uw specifieke kweekbehoeften past. Bovendien zijn enkele van de kappen direct leverbaar, terwijl andere een iets langere levertijd hebben. Hierdoor is het belangrijk om de betreffende productomschrijving goed te bekijken voordat u tot aankoop overgaat.

  De Reflectorkappen zijn niet alleen zeer functioneel, maar bieden ook nog eens een aantal praktische voordelen voor kwekers. Zo is deze kweekbenodigdheid bijvoorbeeld altijd beschikbaar voor de beste prijs, ben je in staat om te profiteren van snelle en discrete verzending, en biedt Kwekenmetled.nl maar liefst 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je deze producten aanschaft. Verder kun je rekenen op uitstekende klantenservice en wordt er zelfs een persoonlijk loyaliteitsprogramma aangeboden bij dit merk. Dankzij al deze voordelen is het duidelijk dat er geen betere keuze is dan de Reflectorkappen voor al je indoor lampen.

  Voordelen van Reflectorkappen

  • Verbeterde lichtverspreiding: Dankzij de reflecterende binnenlaag van de kappen wordt het licht optimaal verspreid.
  • Bescherming tegen hitte: Reflectorkappen voorkomen dat de planten te veel worden blootgesteld aan hitte en beschermen daardoor tegen verbrandingsschade.
  • Gebruiksvriendelijk: Reflectorkappen zijn gemakkelijk te installeren en passen op vrijwel alle lampen voor indoor kweekomgevingen.
  • Verhoogde efficiëntie: Door de verbeterde lichtverspreiding maken reflectorkappen beter gebruik van de lichtbron en vergroten ze de efficiëntie.
  • Kostenbesparend: Door de verbeterde efficiëntie van de kappen kan er bespaard worden op energiekosten en kunnen de opbrengsten worden verhoogd, waardoor de investering zichzelf snel terugverdient.
  • Verschillende maten beschikbaar: De reflectorkappen zijn er in verschillende maten verkrijgbaar, waardoor er voor elk type kweekomgeving een geschikte oplossing is.
  • Direct leverbaar of langere levertijd: Afhankelijk van de grootte en populariteit van de kap kan deze direct leverbaar zijn of een langere levertijd hebben. Raadpleeg hiervoor de productomschrijving.
  Reflector kappen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking