WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1ltr

Morgen in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1 liter is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar product dat zal zorgen voor optimale resultaten. De 5-in-1 formule biedt je alle voedingsstoffen die je planten nodig hebben om gezond en groot te groeien, terwijl het voorkomt dat je ondervoed wordt. De geavanceerde chelaten in de formule verhogen verder de kwaliteit en opbrengst van je eindproduct. Bovendien heeft Advanced Nutrients deze formule gemaakt om de pH-wa..

Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1 liter is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar product dat zal zorgen voor optimale resultaten. De 5-in-1 formule biedt je alle voedingsstoffen die je planten nodig hebben om gezond en groot te groeien, terwijl het voorkomt dat je ondervoed wordt. De geavanceerde chelaten in de formule verhogen verder de kwaliteit en opbrengst van je eindproduct. Bovendien heeft Advanced Nutrients deze formule gemaakt om de pH-waarde automatisch te stabiliseren, waardoor je geen pH-metingen of correcties meer nodig hebt. Gezamenlijk garanderen deze voordelen een betrouwbare bron van noodzakelijke componenten voor optimale opbrengsten elke keer.

Waarom kiezen voor Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1ltr?

Advanced Nutrients is al jaren een toonaangevende verdeler van hydrocultuurproducten. Hun pH Perfect Sensi Grow A+B 1 liter is speciaal ontwikkeld om kwekers te voorzien van maximale kwaliteitsresultaten en succes te hebben in hun gewasproductie, ongeacht het type binnen- of buitenkweeksysteem dat wordt gebruikt. Het is een betaalbare optie, want het biedt je alle voedingsstoffen die je planten nodig hebben om te groeien en geeft je de mogelijkheid om je opbrengst te maximaliseren tijdens elke groeicyclus. Advanced Nutrients blijft ook een vernieuwer in de industrie en zorgt ervoor dat hun producten up-to-date zijn met de nieuwste technologie en toegepaste wetenschap.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A+B 1ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

€25,95 Incl. btw
Toevoegen