WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Tarantula 250ml

Morgen in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Tarantula 250ml
Productomschrijving
Advanced Nutrients Tarantula is het ultieme voedingsmiddel voor kwekers en tuinders die op zoek zijn naar een innovatieve oplossing voor het kweken van gezonde en productieve planten. Deze eenvoudig te gebruiken 250ml voedingsoplossing stuwt planten naar hun ultieme potentieel. Advanced Nutrients Tarantula is ontworpen met de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat de pH-waarden in balans zijn en grotere bloeiplaatsen te creëren voor een versnelde groei. Bovendien bevat het toegevoegde ..

Advanced Nutrients Tarantula is het ultieme voedingsmiddel voor kwekers en tuinders die op zoek zijn naar een innovatieve oplossing voor het kweken van gezonde en productieve planten. Deze eenvoudig te gebruiken 250ml voedingsoplossing stuwt planten naar hun ultieme potentieel. Advanced Nutrients Tarantula is ontworpen met de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat de pH-waarden in balans zijn en grotere bloeiplaatsen te creëren voor een versnelde groei. Bovendien bevat het toegevoegde stikstof, kalium en fosfor om planten alle voedingstoffen te geven die nodig zijn voor optimale groei, verhoging van de opbrengst en verbetering van de gewaskwaliteit.

Voordelen van Advanced Nutrients Tarantula 250ml

Met Advanced Nutrients Tarantula kunt u genieten van tal van voordelen, waaronder verbeterde wortelgroei en gezondheid, maximale opname van voedingsstoffen, verbetering van de gezondheid van planten en een snellere afbraak van organisch materiaal. Daarom is deze voedingsoplossing de perfecte oplossing voor elke kweker die gezonde, productieve planten wil met optimale prestaties.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Tarantula 250ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Tarantula 250ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 250ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 250ml

€16,50 Incl. btw
Toevoegen