WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Advanced Nutrients Tarantula 250ml

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Advanced Nutrients Tarantula 250ml
  Productomschrijving
  Advanced Nutrients Tarantula is het ultieme voedingsmiddel voor kwekers en tuinders die op zoek zijn naar een innovatieve oplossing voor het kweken van gezonde en productieve planten. Deze eenvoudig te gebruiken 250ml voedingsoplossing stuwt planten naar hun ultieme potentieel. Advanced Nutrients Tarantula is ontworpen met de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat de pH-waarden in balans zijn en grotere bloeiplaatsen te creëren voor een versnelde groei. Bovendien bevat het toegevoegde ..

  Advanced Nutrients Tarantula is het ultieme voedingsmiddel voor kwekers en tuinders die op zoek zijn naar een innovatieve oplossing voor het kweken van gezonde en productieve planten. Deze eenvoudig te gebruiken 250ml voedingsoplossing stuwt planten naar hun ultieme potentieel. Advanced Nutrients Tarantula is ontworpen met de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat de pH-waarden in balans zijn en grotere bloeiplaatsen te creëren voor een versnelde groei. Bovendien bevat het toegevoegde stikstof, kalium en fosfor om planten alle voedingstoffen te geven die nodig zijn voor optimale groei, verhoging van de opbrengst en verbetering van de gewaskwaliteit.

  Voordelen van Advanced Nutrients Tarantula 250ml

  Met Advanced Nutrients Tarantula kunt u genieten van tal van voordelen, waaronder verbeterde wortelgroei en gezondheid, maximale opname van voedingsstoffen, verbetering van de gezondheid van planten en een snellere afbraak van organisch materiaal. Daarom is deze voedingsoplossing de perfecte oplossing voor elke kweker die gezonde, productieve planten wil met optimale prestaties.

  Productspecificaties

  EAN
  6013833199135

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Advanced Nutrients Tarantula 250ml
  Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Tarantula 250ml
  reviews

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 250ml

  • Merk: Advanced Nutrients
  • Inhoud: 250ml..

  €16,50 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking