WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Atami Rootbastic 1250ml

  Deliverytime

  Atami Atami Rootbastic 1250ml
  Productomschrijving
  Atami Rootbastic is de nieuwe variant van de enorm succesvolle Bloombastic. Rootbastic is een krachtig wortelsupplement welke de aanmaak van wortelharen bevordert. Wortelharen zijn kleine haarvaatjes die de opname van voedingsstoffen doet van een plant. Meer wortelharen resulteert in een groter wortelstelsel en betere opname van voeding in het substraat. Omdat het wortelstelsel groter zal zijn, zal de plant ook sterker en steviger zijn en in kan dan tijdens de bloeifase meer vruchten en bloemen ..
  Atami Rootbastic is de nieuwe variant van de enorm succesvolle Bloombastic. Rootbastic is een krachtig wortelsupplement welke de aanmaak van wortelharen bevordert. Wortelharen zijn kleine haarvaatjes die de opname van voedingsstoffen doet van een plant. Meer wortelharen resulteert in een groter wortelstelsel en betere opname van voeding in het substraat. Omdat het wortelstelsel groter zal zijn, zal de plant ook sterker en steviger zijn en in kan dan tijdens de bloeifase meer vruchten en bloemen dragen. Ook versterkt Rootbastic de weerstand van uw gewas en is minder vatbaar voor stressfactoren van buitenaf.

  Hoe Rootbastic te gebruiken

  • Gebruik bij de eerste 3 weken van de groeifase.
  • Goed schudden voor gebruik
  • Bij kamertemperatuur bewaren
  • Goed schudden voor gebruik
  • Na openen beperkt houdbaar

  Dosering

  0,1 - 0,3 ml; per liter voedingsoplossing
  Geeft een verhoging van de E.C. waarde op de basisvoedingsoplossing.

  Samenstelling:

  Laminara Digitata, Ascophyllum Nodosum Potassium hydroxide, Potassium sulphate, Phosphoric acid, Diamonium Phosphate, Boric Acid, Copper salt of EDTA, Iron salt of EDTA, Manganese salt of EDTA, Zinc salt of EDTA, Sodiummolibdate, Clay mineral, water.

  Productspecificaties

  Merk
  Atami
  EAN
  6013833152123
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Atami Rootbastic 1250ml
  AtamiAtami Rootbastic 1250ml
  reviews

  Atami Rootbastic is de nieuwe variant van de enorm succesvolle Bloombastic. Rootbastic is een krachtig wortelsupplement welke de aanmaak van wortelharen bevordert. Wortelharen zijn kleine haarvaatjes die de opname van voedingsstoffen doet van een plant. M

  Atami Rootbastic is de nieuwe variant van de enorm succesvolle Bloombastic. Rootbastic is een krachtig wortelsupplement welke de aanmaak van wortelharen bevordert. Wortelharen zijn kleine haarvaatjes die de opname van voedingsstoffen doet van een plant. M..

  €149,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking