WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Coco Bloom A & B 5ltr

BAC Cocosvoeding Bloei A & B 5L
Productomschrijving
BAC Cocosvoeding Bloei A & B 5L is een veilige en duurzame plantenvoeding voor alle soorten bloemen, fruit en groenten. Deze voeding wordt gemaakt van hoogwaardige kokosopbrengst en bevat essentiële voedingsstoffen, sporenelementen en macro- en micronutriënten om de gezonde groei van planten te stimuleren. Met deze krachtige meststof kunnen planten hun volledige potentieel bereiken. Perfect voor landbouw, tuinieren en hobbyisten. Met BAC Cocosvoeding Bloei A & B 5L krijg je de perfec..

BAC Cocosvoeding Bloei A & B 5L is een veilige en duurzame plantenvoeding voor alle soorten bloemen, fruit en groenten. Deze voeding wordt gemaakt van hoogwaardige kokosopbrengst en bevat essentiële voedingsstoffen, sporenelementen en macro- en micronutriënten om de gezonde groei van planten te stimuleren. Met deze krachtige meststof kunnen planten hun volledige potentieel bereiken. Perfect voor landbouw, tuinieren en hobbyisten.

Met BAC Cocosvoeding Bloei A & B 5L krijg je de perfecte voeding voor jouw planten. Het is een veilige en duurzame optie die geschikt is voor alle bloemen, fruit en groenten. Deze voeding biedt ene sterkte mix van voedingsstoffen, sporenelementen en macro- en micronutriënten om de gezondheid en groei van planten te bevorderen. Gemaakt van hoogwaardige kokosopbrengst zorgt deze voeding ervoor dat jouw planten hun volle potentieel kunnen bereiken. Perfect voor zowel professionals in de landbouw als hobbytuiniers.

Hoogwaardige voedingsstoffen

De BAC Cocosvoeding Bloei A & B 5L is gemaakt van hoogwaardige kokosopbrengst en bevat essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor de gezonde groei van planten. Deze voedingsstoffen voorzien de planten van alle benodigde voedingselementen die ze nodig hebben om sterk te worden en te bloeien.

Stimuleert gezonde groei

Met de speciaal samengestelde mix van macro- en micro-elementen en sporenelementen, stimuleert de BAC Cocosvoeding Bloei A & B 5L de gezonde groei van planten. Het zorgt voor een goede ontwikkeling van de wortels, waardoor de plant beter in staat is water en voedingsstoffen op te nemen om een sterke en gezonde plant te vormen.

Verhoogt opbrengsten

Door de planten te voorzien van de juiste voedingsstoffen en sporenelementen, verhoogt de BAC Cocosvoeding Bloei A & B 5L de opbrengst van de gewassen. Dit maakt het ideaal voor landbouwers en hobbytuiniers die graag hun opbrengsten willen maximaliseren en hun planten tot hun volledige potentieel willen laten groeien.

  • Merk: BAC Cocosvoeding Bloei A & B 5L
  • EAN: 6221237259953
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Cocos

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
5000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Coco Bloei A & B 5ltr
BACBAC Coco Bloei A & B 5ltr
0 reviews

BAC Cocosvoeding Bloei A & B 5L is een veilige en duurzame plantenvoeding voor alle soorten bloemen, fruit en groenten. Deze voeding wordt gemaakt van hoogwaardige kokosopbrengst en bevat essentiële voedingsstoffen, sporenelementen en macro- en micronutri

BAC Cocosvoeding Bloei A & B 5L is een veilige en duurzame plantenvoeding voor alle soorten bloemen, fruit en groenten. Deze voeding wordt gemaakt van hoogwaardige kokosopbrengst en bevat essentiële voedingsstoffen, sporenelementen en macro- en micronutri

€31,95 Incl. btw
Toevoegen