WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Organic Grow 1ltr

BAC Bio Groeivoeding 1L
Productomschrijving
BAC Bio Groeivoeding 1L is de ideale voedingsoplossing voor veeleisende tuiniers. Met een unieke blend van mineralen, vitamines en andere essentiële voedingsstoffen, levert deze krachtige formule maximale voeding aan uw planten. Geschikt voor alle soorten tuinplanten, bloemen, kruiden en bomen, helpt het de weerstand van de plant tegen schimmel en plagen te versterken en draagt het bij aan een gezonde en sterke groei. Bestel nu en verzorg uw planten met de beste voeding die er is! BAC..

BAC Bio Groeivoeding 1L is de ideale voedingsoplossing voor veeleisende tuiniers. Met een unieke blend van mineralen, vitamines en andere essentiële voedingsstoffen, levert deze krachtige formule maximale voeding aan uw planten. Geschikt voor alle soorten tuinplanten, bloemen, kruiden en bomen, helpt het de weerstand van de plant tegen schimmel en plagen te versterken en draagt het bij aan een gezonde en sterke groei. Bestel nu en verzorg uw planten met de beste voeding die er is!

BAC Bio Groeivoeding 1L is speciaal ontwikkeld om uw planten van maximale voeding en groei te voorzien. Deze biologische voedingsoplossing bevat een perfecte mix van mineralen en vitamines die zorgen voor een gezond en sterk plantenleven. Het is geschikt voor gebruik tijdens de groeifase van alle soorten tuinplanten, bloemen, kruiden en bomen. Met de BAC Bio Groeivoeding 1L kunnen zelfs de meest veeleisende tuiniers hun planten optimaal verzorgen. Bestel vandaag nog en geniet van snelle levering en gratis verzending!

Versterkt de weerstand tegen schimmel en plagen

De BAC Bio Groeivoeding 1L bevat een unieke blend van mineralen, vitamines en andere essentiële voedingsstoffen die helpen de weerstand van planten tegen schimmelinfecties en plagen te versterken. Deze voeding stimuleert het afweersysteem van planten, waardoor ze beter in staat zijn om schadelijke invloeden van buitenaf af te weren en gezond te blijven.

Draagt bij aan een gezonde en sterke groei

Door de optimale combinatie van mineralen en vitamines biedt de BAC Bio Groeivoeding 1L planten alle voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde en sterke groei. Deze voeding bevordert celgroei, stimuleert fotosynthese en verbetert de opname van voedingsstoffen door de plantenwortels. Het resultaat is een weelderige en weerbare plant met sterke takken en bladeren.

Geschikt voor alle soorten tuinplanten, bloemen, kruiden en bomen

De BAC Bio Groeivoeding 1L kan gebruikt worden voor alle soorten tuinplanten, bloemen, kruiden en bomen. Of je nu kweekt in potten, tuinbedden of kassen, deze voeding levert de benodigde voedingsstoffen voor een optimale groei en ontwikkeling van planten in verschillende omgevingen. Hierdoor is het de perfecte keuze voor tuiniers met diverse planten in hun tuin of kweekruimte.

  • Merk: BAC Bio Groeivoeding 1L
  • EAN: 6221237259809
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
1000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Organic Groei 1ltr
BACBAC Organic Groei 1ltr
0 reviews

BAC Bio Groeivoeding 1L is de ideale voedingsoplossing voor veeleisende tuiniers. Met een unieke blend van mineralen, vitamines en andere essentiële voedingsstoffen, levert deze krachtige formule maximale voeding aan uw planten. Geschikt voor alle soorten

BAC Bio Groeivoeding 1L is de ideale voedingsoplossing voor veeleisende tuiniers. Met een unieke blend van mineralen, vitamines en andere essentiële voedingsstoffen, levert deze krachtige formule maximale voeding aan uw planten. Geschikt voor alle soorten

€14,95 Incl. btw
Toevoegen