WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Organic PK Booster 5ltr

BAC Bio PK Booster 5L
Productomschrijving
Versterk je planten met BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding. Dit product biedt je planten het juiste voedingsstoffenpakket om sterk en gezond te blijven. Met 5 liter BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding krijgen je planten het juiste voedingssupplement om zich optimaal te ontwikkelen. Het is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waaronder plantaardige extracten en mineralen, en is verrijkt met kalium om de planten te helpen bij het behoud van hun sterkte en gezondheid. Geschikt voor gebruik..

Versterk je planten met BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding. Dit product biedt je planten het juiste voedingsstoffenpakket om sterk en gezond te blijven. Met 5 liter BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding krijgen je planten het juiste voedingssupplement om zich optimaal te ontwikkelen. Het is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waaronder plantaardige extracten en mineralen, en is verrijkt met kalium om de planten te helpen bij het behoud van hun sterkte en gezondheid. Geschikt voor gebruik tijdens de groei- en bloeifase van je planten en eenvoudig te gebruiken.

Shop nu en versterk je planten met de biologische BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding. Dit voedingssupplement bevat alle essentiële voedingsstoffen die je planten nodig hebben om gezond te blijven en optimaal te groeien. Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en verrijkt met kalium, zal dit product je planten helpen bij het behouden van hun sterkte en vitaliteit. Geschikt voor gebruik met al je planten en geschikt voor aardesubstraat, biedt dit product een snelle levering en gratis verzending. Bestel vandaag nog en geef je planten de verzorging die ze verdienen.

Versterkt en bevordert de gezondheid van planten

De BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding biedt je planten het juiste voedingsstoffenpakket om sterk en gezond te blijven. Deze voedingssupplement bevat essentiële voedingsstoffen, waaronder plantaardige extracten en mineralen, die bijdragen aan de vitaliteit en weerstand van de planten. Het helpt ook om de immuunrespons van de plant te versterken, waardoor ze beter in staat zijn om stressfactoren, zoals ziekten en plagen, te weerstaan.

Bevordert optimale groei en ontwikkeling

Het gebruik van BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding tijdens zowel de groei- als de bloeifase van je planten helpt bij het bevorderen van een gezonde en krachtige groei. De ingrediënten in deze voedingssupplement stimuleren de wortelontwikkeling en verbeteren de opname van voedingsstoffen door de planten. Dit resulteert in een betere groei, een hogere opbrengst en een verbeterde kwaliteit van de planten.

Geschikt voor gebruik met alle planten en aardesubstraat

BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding kan worden gebruikt met een breed scala aan planten, zowel binnen als buiten. Het is speciaal geformuleerd om te werken met aardesubstraten en zorgt ervoor dat voedingsstoffen efficiënt worden opgenomen door de planten. Dit product is geschikt voor gebruik in kweektenten, kasomgevingen en tuinen en kan worden gebruikt bij zowel hydrocultuur als bodemcultuur.

Gemakkelijk te gebruiken en snel geleverd

BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding is eenvoudig te gebruiken en vereist geen ingewikkelde mengverhoudingen. Volg eenvoudigweg de instructies op de verpakking voor de juiste dosering en voeg het toe aan het water in de gewenste verhouding. Dit product wordt geleverd in een handige 5 liter fles, zodat je voldoende voedingssupplement hebt om je planten gedurende lange tijd te verzorgen. Bestel vandaag nog en profiteer van snelle levering en gratis verzending voor een optimale verzorging van je planten.

  • Merk: BAC
  • EAN: 6221237259847
  • Biologisch- Ja
  • Voor substraat- Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
5000

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Organic PK Booster 5ltr
BACBAC Organic PK Booster 5ltr
0 reviews

Versterk je planten met BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding. Dit product biedt je planten het juiste voedingsstoffenpakket om sterk en gezond te blijven. Met 5 liter BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding krijgen je planten het juiste voedingssupplement om

Versterk je planten met BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding. Dit product biedt je planten het juiste voedingsstoffenpakket om sterk en gezond te blijven. Met 5 liter BAC Bio PK Booster 5L Plantenvoeding krijgen je planten het juiste voedingssupplement om

€119,95 Incl. btw
Toevoegen