WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  BioBizz Acti Vera 500ml

  Deliverytime

  BioBizz Acti Vera 500ml
  Productomschrijving
  Wil je je planten voorzien van voedingsstoffen op de meest natuurlijke manier? Kies dan voor Biobizz Acti Vera 500ml Plantenvoeding - de beste keuze voor de gezondheid van je planten en het milieu. Deze plantenvoeding van Biobizz bevat 100% biologische ingrediënten en is volledig vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en chemische meststoffen.Dankzij de toegevoegde mineralen, vitamines en andere essentiële voedingsstoffen zal je zien dat je planten sterker, gezonder en vitaa..

  Wil je je planten voorzien van voedingsstoffen op de meest natuurlijke manier? Kies dan voor Biobizz Acti Vera 500ml Plantenvoeding - de beste keuze voor de gezondheid van je planten en het milieu. Deze plantenvoeding van Biobizz bevat 100% biologische ingrediënten en is volledig vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en chemische meststoffen.

  Dankzij de toegevoegde mineralen, vitamines en andere essentiële voedingsstoffen zal je zien dat je planten sterker, gezonder en vitaal worden. Biobizz Acti Vera Plantenvoeding heeft alles wat je planten nodig hebben om de groei te bevorderen. Kies voor de beste voedingsstoffen voor je planten en geniet van gezonde, sprankelende planten die groot en krachtig zullen bloeien.

  :

  Geen kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen

  Biobizz Acti Vera 500 ml plantenvoeding bevat geen kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je planten alleen voedingsstoffen ontvangen die afkomstig zijn van natuurlijke en biologische bronnen. Deze plantenvoeding is geschikt voor organic gardening, waardoor je niet alleen je planten, maar ook de omgeving waarin ze groeien, beschermd.

  Bevat geen chemische meststoffen

  Een groot voordeel van Biobizz Acti Vera 500ml plantenvoeding is dat deze geen schadelijke chemische meststoffen bevat. Veel chemische meststoffen hebben een negatief effect op de bodemkwaliteit, het ecosysteem en de biodiversiteit. Biobizz Acti Vera is samengesteld uit enkel organische componenten, waardoor het veilig is voor de omgeving en de bodemgezondheid niet aangetast wordt.

  Verbetert de gezondheid en vitaliteit van je planten

  De mineralen, vitamines en andere voedingsstoffen die in Biobizz Acti Vera 500 ml plantenvoeding zitten, hebben als doel de gezondheid en vitaliteit van planten te verbeteren. Het stimuleert het immuunsysteem van planten en maakt de celstructuur sterker, waardoor de stengels dikker en steviger worden en de bloemen en vruchten voller en smakelijker. Regelmatig gebruik van Biobizz Acti Vera 500 ml plantenvoeding zorgt er dus voor dat je gezonde en vitale planten krijgt, die goed groeien en bloeien.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237262847
  Gewicht
  500
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  BioBizz Acti Vera 500ml
  BiobizzBioBizz Acti Vera 500ml
  reviews

  Wil je je planten voorzien van voedingsstoffen op de meest natuurlijke manier? Kies dan voor Biobizz Acti Vera 500ml Plantenvoeding - de beste keuze voor de gezondheid van je planten en het milieu. Deze plantenvoeding van Biobizz bevat 100% biolo

  Wil je je planten voorzien van voedingsstoffen op de meest natuurlijke manier? Kies dan voor Biobizz Acti Vera 500ml Plantenvoeding - de beste keuze voor de gezondheid van je planten en het milieu. Deze plantenvoeding van Biobizz bevat 100% biolo..

  €10,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking