WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BioBizz Acti Vera 500ml

1-2 werkdagen

BioBizz Acti Vera 500ml
Productomschrijving
Wil je je planten voorzien van voedingsstoffen op de meest natuurlijke manier? Kies dan voor Biobizz Acti Vera 500ml Plantenvoeding - de beste keuze voor de gezondheid van je planten en het milieu. Deze plantenvoeding van Biobizz bevat 100% biologische ingrediënten en is volledig vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en chemische meststoffen.Dankzij de toegevoegde mineralen, vitamines en andere essentiële voedingsstoffen zal je zien dat je planten sterker, gezonder en vitaa..

Wil je je planten voorzien van voedingsstoffen op de meest natuurlijke manier? Kies dan voor Biobizz Acti Vera 500ml Plantenvoeding - de beste keuze voor de gezondheid van je planten en het milieu. Deze plantenvoeding van Biobizz bevat 100% biologische ingrediënten en is volledig vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en chemische meststoffen.

Dankzij de toegevoegde mineralen, vitamines en andere essentiële voedingsstoffen zal je zien dat je planten sterker, gezonder en vitaal worden. Biobizz Acti Vera Plantenvoeding heeft alles wat je planten nodig hebben om de groei te bevorderen. Kies voor de beste voedingsstoffen voor je planten en geniet van gezonde, sprankelende planten die groot en krachtig zullen bloeien.

:

Geen kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen

Biobizz Acti Vera 500 ml plantenvoeding bevat geen kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je planten alleen voedingsstoffen ontvangen die afkomstig zijn van natuurlijke en biologische bronnen. Deze plantenvoeding is geschikt voor organic gardening, waardoor je niet alleen je planten, maar ook de omgeving waarin ze groeien, beschermd.

Bevat geen chemische meststoffen

Een groot voordeel van Biobizz Acti Vera 500ml plantenvoeding is dat deze geen schadelijke chemische meststoffen bevat. Veel chemische meststoffen hebben een negatief effect op de bodemkwaliteit, het ecosysteem en de biodiversiteit. Biobizz Acti Vera is samengesteld uit enkel organische componenten, waardoor het veilig is voor de omgeving en de bodemgezondheid niet aangetast wordt.

Verbetert de gezondheid en vitaliteit van je planten

De mineralen, vitamines en andere voedingsstoffen die in Biobizz Acti Vera 500 ml plantenvoeding zitten, hebben als doel de gezondheid en vitaliteit van planten te verbeteren. Het stimuleert het immuunsysteem van planten en maakt de celstructuur sterker, waardoor de stengels dikker en steviger worden en de bloemen en vruchten voller en smakelijker. Regelmatig gebruik van Biobizz Acti Vera 500 ml plantenvoeding zorgt er dus voor dat je gezonde en vitale planten krijgt, die goed groeien en bloeien.

Productspecificaties

Gewicht
500
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BioBizz Acti Vera 500ml
BiobizzBioBizz Acti Vera 500ml
0 reviews

Wil je je planten voorzien van voedingsstoffen op de meest natuurlijke manier? Kies dan voor Biobizz Acti Vera 500ml Plantenvoeding - de beste keuze voor de gezondheid van je planten en het milieu. Deze plantenvoeding van Biobizz bevat 100% biolo

Wil je je planten voorzien van voedingsstoffen op de meest natuurlijke manier? Kies dan voor Biobizz Acti Vera 500ml Plantenvoeding - de beste keuze voor de gezondheid van je planten en het milieu. Deze plantenvoeding van Biobizz bevat 100% biolo

€10,95 Incl. btw
Toevoegen