WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Bluelab Combo Meter

Bluelab Bluelab Combo Meter
Productomschrijving
Met de Combo Meter van Bluelab kunt gemakkelijk en vlot de pH-waarde, geleidbaarheid en temperatuur van uw voedingswater, waterafvoer en watervat meten. Deze meter kunt u overal mee naar toe nemen om direct de waardes af te lezen. Zo heeft u altijd en overal accurate metingen in een paar seconden waar nodig is.De beste meet apparatuurBluelab is wereldwijd bekend als de beste producent als het gaat om meetapparatuur voor in uw kweekruimte. De producten van Bluelab worden..
Met de Combo Meter van Bluelab kunt gemakkelijk en vlot de pH-waarde, geleidbaarheid en temperatuur van uw voedingswater, waterafvoer en watervat meten. Deze meter kunt u overal mee naar toe nemen om direct de waardes af te lezen. Zo heeft u altijd en overal accurate metingen in een paar seconden waar nodig is.

De beste meet apparatuur

Bluelab is wereldwijd bekend als de beste producent als het gaat om meetapparatuur voor in uw kweekruimte. De producten van Bluelab worden vooral gebruikt door grote kassen en tuinbouwbedrijven. De meters behoren tot de absolute topklasse voor het ijken en meten van pH- en EC-waardes. Bluelab heeft deze hoogwaardige meetapparatuur speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een kweekomgeving en is hierop afgestemd. Vrijwel alle meters en toebehoren zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje.

Waarom pH meten

Planten groeien alleen in de juiste omstandigheden, denk aan voeding, substraat en klimaat. En alleen onder de meeste ideale omstandigheden behaalt u mooie resultaten. Om deze resultaten te kunnen behalen moet u altijd op de hoogte zijn van de waardes van uw voedingswater en watervoorraad. Met de Bluelab Combo Meter meet u gemakkelijk de waardes van uw kweekruimte.

Specificaties Bluelab Combo meter:

Heeft de mogelijk om het volgende te meten:
  • PH waarde
  • Geleidbaarheid (bepaalt de hoeveelheid voedingsstoffen in het water)
  • Temperatuur

Simpel ontwerp om makkelijk en snel een meting uit te voeren.
Lichtgevend display scherm
Wordt geleverd met een pH probe en geleidbaarheids probe om alle metingen uit te voeren
2 meter kabel inbegrepen.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Bluelab Combo Meter
BluelabBluelab Combo Meter
0 reviews

Met de Combo Meter van Bluelab kunt gemakkelijk en vlot de pH-waarde, geleidbaarheid en temperatuur van uw voedingswater, waterafvoer en watervat meten. Deze meter kunt u overal mee naar toe nemen om direct de waardes af te lezen. Zo heeft u altijd en ove

Met de Combo Meter van Bluelab kunt gemakkelijk en vlot de pH-waarde, geleidbaarheid en temperatuur van uw voedingswater, waterafvoer en watervat meten. Deze meter kunt u overal mee naar toe nemen om direct de waardes af te lezen. Zo heeft u altijd en ove

€289,95 Incl. btw
Toevoegen