WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Method Seven Citadel HPS+

Method Seven Method Seven Citadel HPS+
Productomschrijving
De Method Seven Citadel HPS+ is een hoogwaardige bril speciaal ontwikkeld voor het beschermen van uw ogen onder krachtig HPS Spectrum licht. Met deze bril kunt u zonder zorgen werken in het bijzijn van actieve HPS kweeklampen. Method Seven heeft in samenwerking met Carl Zeiss Vision en wetenschappers deze HPS beschermingsbril tot een perfect model weten te brengen. De Lenzen voldoen aan- of overtreffen zelfs de ANSI-Z87+S en de CSA-Z94.3 normen.Bescherm uwogen..

De Method Seven Citadel HPS+ is een hoogwaardige bril speciaal ontwikkeld voor het beschermen van uw ogen onder krachtig HPS Spectrum licht. Met deze bril kunt u zonder zorgen werken in het bijzijn van actieve HPS kweeklampen. Method Seven heeft in samenwerking met Carl Zeiss Vision en wetenschappers deze HPS beschermingsbril tot een perfect model weten te brengen. De Lenzen voldoen aan- of overtreffen zelfs de ANSI-Z87+S en de CSA-Z94.3 normen.

Bescherm uwogen

Met het gebruik van deze unieke HPS bril bent u goed beschermt tegen HPS lichtspectra in alle kweekruimtes en omgevingen, zowel binnen als buiten. Naast het voorkomen van schade aan uw ogen tegen HPS bent u ook direct behoed voor zonlicht in de buitenlucht. Met de Method Seven Lens technologie kunt u in kweekruimtes waar sterke High Pressure Sodium lampen gebruikt worden, de ware kleuren van het gewas bekijken.

Method Seven Lens technologie

Door de Citadel HPS+ optische lens technologie, kunt u gemakkelijk ongedierte of ziektes herkennen onder helder HPS licht. Deze brillen zijn een absolute aanrader als het gaat om kweken met HPS, maar is de Citadel HPS+ geschikt als zonnebril. Voorzien van ongeëvenaarde lenzen en gecertificeerd met hoge impact resistentie is de Citadel de perfecte beschermingsbril van hoge kwaliteit en toch fashion bewust.

Brilmontuur technologie

Het montuur van de Citadel HPS + is gemaakt van een hoogwaardig en slagvast polycarbonaat. Het montuur behoudt daardoor zijn flexibiliteit en heeft een lichtgewicht pasvorm. Dit half omrand montuur is voorzien van rubberen neus steuntjes met antislip die het montuur uren comfortabel op zijn plek kan houden, en dat zelfs in warme omstandigheden.Het ontwerp kan een hoge impact weerstaan, is gecertificeerd door onafhankelijke laboratoria en voldoet aan de internationale ANSI MSZ87+S en Canadese CSA Z94.3 specificaties. Gebruik de Cultivator LED + naast het kweken ook voor hardlopen en mountainbiken in de natuur.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Method Seven Citadel HPS+
Method SevenMethod Seven Citadel HPS+
0 reviews

De Method Seven Citadel HPS+ is een hoogwaardige bril speciaal ontwikkeld voor het beschermen van uw ogen onder krachtig HPS Spectrum licht. Met deze bril kunt u zonder zorgen werken in het bijzijn van actieve HPS kweeklampen. Method Seven heeft in samenw

De Method Seven Citadel HPS+ is een hoogwaardige bril speciaal ontwikkeld voor het beschermen van uw ogen onder krachtig HPS Spectrum licht. Met deze bril kunt u zonder zorgen werken in het bijzijn van actieve HPS kweeklampen. Method Seven heeft in samenw

€99,00 Incl. btw
Toevoegen