WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Plagron Sugar Royal 1 Liter

1-2 werkdagen

Plagron Plagron Sugar Royal 1 Liter
Productomschrijving
Sugar Royal is een krachtige biologische stimulator op basis van aminozuren. Door aminozuren toe te dienen aan het gietwater kan je hetzelfde effect creëren dat droogtestress heeft in de laatste weken van de bloeifase. Bij droogtestress heeft de plant het idee dat hij verdroogt. Als reactie gaat de plant zichzelf beschermen tegen uitdroging door meer hars en kristallen aan te maken, en zullen de vruchten sneller afrijpen. De aminozuren in Sugar Royal zorgen dus hetzelfde effect als droog..

Sugar Royal is een krachtige biologische stimulator op basis van aminozuren. Door aminozuren toe te dienen aan het gietwater kan je hetzelfde effect creëren dat droogtestress heeft in de laatste weken van de bloeifase. Bij droogtestress heeft de plant het idee dat hij verdroogt. Als reactie gaat de plant zichzelf beschermen tegen uitdroging door meer hars en kristallen aan te maken, en zullen de vruchten sneller afrijpen. De aminozuren in Sugar Royal zorgen dus hetzelfde effect als droogtestress, maar dan zonder het risico dat de plant te weinig water krijgt en daar schade aan ondervindt.

Snelle rijke oogst door Sugar Royal

Door toediening van Sugar Royal zal afhankelijk van de ontwikkeling zal de plant een week eerder geoogst kunnen worden. De vruchten zullen door de verhoogde aanmaak van hars en kristallen een verbeterde geur en smaak hebben. Sugar Royal kun je het beste altijd combineren met Green Sensation. Green Sensation bevat in tegenstelling tot Sugar Royal namelijk enzymen, fosfor en kalium om de vruchten groter, compact en hard te maken.

Samenstelling:

Water, aminozuren (alanine, arginin, asparagin, cysteine, glutaminen, glycine, histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, phenylalanine, proline, serine, threonine, tryptophan, tyrosine, valine). Organische NPK-meststof (9-0-0). 8,5% Stikstof totaal (N) waarvan 8,5% organische gebonden stikstof.

Gebruiksaanwijzing:

Wekelijks Sugar Royal toevoegen aan het gietwater vanaf de laatste twee weken van de groeifase tot uiterlijk één week voor het einde van de bloeifase. Voor gebruik altijd goed schudden. Maximaal 2 ml Sugar Royal vermengen met 1 liter water (1:500).

Eigenschappen

NPK-meststof (9-0-0).

Verpakking Sugar Royal

Sugar Royal is verkrijgbaar in 100 ml, 250 ml, 500 ml & 1 liter fles en 5 liter kan.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Plagron Sugar Royal 1ltr
PlagronPlagron Sugar Royal 1ltr
0 reviews

Sugar Royal is een krachtige biologische stimulator op basis van aminozuren. Door aminozuren toe te dienen aan het gietwater kan je hetzelfde effect creren dat droogtestress heeft in de laatste weken van de bloeifase. Bij droogtestress heeft de plant het

Sugar Royal is een krachtige biologische stimulator op basis van aminozuren. Door aminozuren toe te dienen aan het gietwater kan je hetzelfde effect creren dat droogtestress heeft in de laatste weken van de bloeifase. Bij droogtestress heeft de plant het

€49,45€44,95 Incl. btw
Toevoegen