WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Big Bud Coco 500ml

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Big Bud Coco 500ml
Productomschrijving
Advanced Nutrients Big Bud Coco 500ml is de perfecte voedingsoplossing voor het kweken van hoogwaardige gewassen als bloemen, groenten, fruit en kruiden. Deze voedingsrijke formule is speciaal ontwikkeld om de grootte en kwaliteit van bloemen te verbeteren, terwijl de tijd van knopzetting tot volledige rijpheid wordt verkort. Gebruik deze kokosmediumoplossing om extra stikstof, fosfor, kalium en micro-voedingsstoffen zoals ijzer, magnesium en mangaan aan uw planten te geven. De pH-gebalanceer..

Advanced Nutrients Big Bud Coco 500ml is de perfecte voedingsoplossing voor het kweken van hoogwaardige gewassen als bloemen, groenten, fruit en kruiden. Deze voedingsrijke formule is speciaal ontwikkeld om de grootte en kwaliteit van bloemen te verbeteren, terwijl de tijd van knopzetting tot volledige rijpheid wordt verkort. Gebruik deze kokosmediumoplossing om extra stikstof, fosfor, kalium en micro-voedingsstoffen zoals ijzer, magnesium en mangaan aan uw planten te geven. De pH-gebalanceerde formule van Big Bud Coco 500ml zorgt voor een optimale voedingsstofabsorptie en biedt de ultieme voedingsoplossing voor hydroponische systemen.

Waarom Big Bud Coco 500ml gebruiken?

Advanced Nutrients Big Bud Coco 500ml is de perfecte keuze voor het krijgen van grotere opbrengsten. De chelatieproces in de formule maximaliseert de voedingsstofopname door uw planten voor een explosieve groei. Gebruik deze voedingsoplossing in combinatie met andere Advanced Nutrients producten voor ongelooflijke resultaten. Big Bud Coco 500ml is milieuvriendelijk, eenvoudig te gebruiken en levert kwaliteitsgewassen met betere opbrengsten!

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Big Bud Coco 500ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Big Bud Coco 500ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

€24,95 Incl. btw
Toevoegen