WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Secret Jardin Cosmorrow Kit 100w Full Spectrum

Direct leverbaar

Secret Jardin Secret Jardin Cosmorrow Kit 100w Full Spectrum
Productomschrijving
De Cosmorrow Kit is een vernuftig verlichtingssysteem met hoge intensiteit voor alle plantenbehoeftes. De gepatenteerde modulaire technologie zorgt voor een waterdicht, duurzaam en onverwoestbaar systeem met het beste lichtbereik op de markt. De kit bestaat uit vijf lichtbalken van 20 watt elk en heeft een kleurtemperatuur van 3500K. Het wattage van deze lichtset bedraagt maar liefst 100 watt en levert een PPE van 2.4μmol/s/w. Dit maakt de Cosmorrow Kit tot een uitstekende keuze voor het cre..

De Cosmorrow Kit is een vernuftig verlichtingssysteem met hoge intensiteit voor alle plantenbehoeftes. De gepatenteerde modulaire technologie zorgt voor een waterdicht, duurzaam en onverwoestbaar systeem met het beste lichtbereik op de markt. De kit bestaat uit vijf lichtbalken van 20 watt elk en heeft een kleurtemperatuur van 3500K. Het wattage van deze lichtset bedraagt maar liefst 100 watt en levert een PPE van 2.4μmol/s/w. Dit maakt de Cosmorrow Kit tot een uitstekende keuze voor het creëren van de perfecte lichtomgeving voor je flora. Bovendien is het systeem gemakkelijk in onderhoud, dimbaar en heeft het de mogelijkheid om afzonderlijke lampen gemakkelijk te vervangen. Ontdek zelf het gemak van de Cosmorrow Kit!

Uitstekende lichtkwaliteit

Een van de belangrijkste voordelen van de Cosmorrow Kit is de zorgvuldig ontworpen hoge kwaliteit van het licht. Met een kleurtemperatuur van 3500K kan het systeem het intensiteit en de temperatuur van het daglicht simuleren, wat de groei van planten bevordert. Deze uitstekende lichtkwaliteit heeft een positieve invloed op de fotosynthese en het opnemen van voedingsstoffen door planten. Dit maakt de kit ideaal voor het verbouwen van planten in elk stadium van hun levenscyclus, zonder dat je bang hoeft te zijn voor kwaliteitsverlies van de planttypen.

Ideaal voor kleine en grote ruimtes

Deze modulaire kit heeft een perfect evenwichtig lichtverspreiding en kan worden gebruikt als hoofd- of aanvullende lichtbronnen, afhankelijk van je precisiebehoeften. Doordat het systeem uit vijf lichtbalken van elk 20 watt bestaat is hij gemakkelijk aan te passen aan allerlei verschillende soorten kweekruimtes, groot of klein. Bovendien maakt het systeem verschillende configuratiemogelijkheden mogelijk zonder dat het te complex wordt. Deze kenmerken maken de Cosmorrow Kit ideaal voor binnen- en buitenbloeiende planten, ongeacht de tijd van het jaar.

Energiezuinig en onderhoudsvriendelijk

Naast de lichtgevende eigenschappen is het vermeldenswaardig dat de Cosmorrow Kit ​​energiezuinig en herbruikbaar is. Deze kit wordt geleverd met geavanceerde technologie en richt zich op een minimaal stroomverbruik. Daarnaast is het systeem gemakkelijk in onderhoud omdat het gemaakt is van duurzaam, waterdicht materiaal. Het goed onderhouden houden en schoonmaken van deze kit vraagt niet veel tijd of kennis, dus kunnen klanten erop vertrouwen dat hun planten en installaties altijd schoon zullen zijn. Door alle benodigdheden combineren is dit product daarom ideaal voor elk niveau kweek enthousiasteling - alle ervaren, half bedreven en beginnerkwekers zullen verrukt zijn met wat het te bieden heeft.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Secret Jardin Cosmorrow Kit 100w Full Spectrum
Secret JardinSecret Jardin Cosmorrow Kit 100w Full Spectrum
0 reviews

Secret Jardin Cosmorrow Kit 100w Full Spectrum. Ontwikkel de beste lichtomgeving voor je planten met de Cosmorrow Kit: een waterdicht, duurzaam en vernuftig verlichtingssysteem met hoge kwaliteit licht.

Secret Jardin Cosmorrow Kit 100w Full Spectrum. Ontwikkel de beste lichtomgeving voor je planten met de Cosmorrow Kit: een waterdicht, duurzaam en vernuftig verlichtingssysteem met hoge kwaliteit licht.

€219,95€199,95 Incl. btw
Toevoegen