WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Bud Candy 1ltr

Morgen in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Bud Candy 1ltr
Productomschrijving
Geef uw planten de extra koolhydraten die ze nodig hebben met Advanced Nutrients Bud Candy 1ltr. Gemaakt van 100% biologische ingrediënten, is deze formule perfect voor het verhogen van de grootte, het gewicht en de dichtheid van uw toppen. Daarnaast bevat het ook arabinose, dextrose, glucose, maltose en xylose voor een extra boost van voedingsstoffen. Uw bloemen en fruit worden beschermd tegen schadelijke microben, uitdroging of broosheid, waardoor ze langer vers blijven en hun smaakbehoud ..

Geef uw planten de extra koolhydraten die ze nodig hebben met Advanced Nutrients Bud Candy 1ltr. Gemaakt van 100% biologische ingrediënten, is deze formule perfect voor het verhogen van de grootte, het gewicht en de dichtheid van uw toppen. Daarnaast bevat het ook arabinose, dextrose, glucose, maltose en xylose voor een extra boost van voedingsstoffen. Uw bloemen en fruit worden beschermd tegen schadelijke microben, uitdroging of broosheid, waardoor ze langer vers blijven en hun smaakbehoud verbeteren. Krijg de meest verse kwaliteit met Advanced Nutrients' Bud Candy!

Verhoogde harsproductie, snellere bud set en rijping

Advanced Nutrients Bud Candy 1ltr is ontworpen om u te helpen het meeste te halen uit al uw harde werk als kweker. Bovendien is het ongelooflijk eenvoudig te gebruiken; meng het gewoon in je voedingsreservoirs en zie je planten gedijen! Niet alleen dit, maar door uw planten de externe bron van koolhydraten te geven worden ook nuttige bacteriën en schimmels in de wortelzone gestimuleerd voor meer groene groei! Bud Candy is de meest complete booster die uw planten nodig hebben om te bloeien en hun volledige potentieel te bereiken. Koop vandaag nog een flesje en geniet van betere resultaten met uw planten als nooit tevoren!

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Bud Candy 1ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Bud Candy 1ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

€29,95 Incl. btw
Toevoegen