WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 1ltr

Morgen in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 1ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 1ltr is de perfecte oplossing voor tuiniers die willen dat hun bloemen groter en beter worden. Dit gepatenteerde mengsel van Advanced Nutrients stimuleert maximaal resultaat gedurende de gehele bloeicyclus. De unieke formule is ontwikkeld om de productie van essentiële oliën in planten te verhogen, waardoor een betere smakende oogst mogelijk wordt na slechts één toepassing! Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 1ltr is een must-have voor zowel ervaren..

Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 1ltr is de perfecte oplossing voor tuiniers die willen dat hun bloemen groter en beter worden. Dit gepatenteerde mengsel van Advanced Nutrients stimuleert maximaal resultaat gedurende de gehele bloeicyclus. De unieke formule is ontwikkeld om de productie van essentiële oliën in planten te verhogen, waardoor een betere smakende oogst mogelijk wordt na slechts één toepassing! Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 1ltr is een must-have voor zowel ervaren als aspirant tuinders om de groei en kwaliteit van hun bloemen te maximaliseren.

Voordelen Jungle Juice Bloom 1 liter

Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 1ltr is een must-have voor tuinders die willen dat hun bloemen groter en beter worden. Het gepatenteerde mengsel bevat voedingsstoffen die nodig zijn voor een optimale groei tijdens de vegetatieve en bloeifase. Daarnaast helpt het je om de maximale opbrengst te bereiken. Het wordt geleverd in een gemakkelijk te gebruiken vloeibare vorm, wat je het gemak biedt van het direct toepassen van de voedingsstoffen op je planten.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Jungle Juice Bloom 1ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Jungle Juice Bloom 1ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

€8,95 Incl. btw
Toevoegen