WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Blueline PH Controller Connect

  Deliverytime

  Bluelab Blueline PH Controller Connect
  Productomschrijving
  Deze PH controller regelt automatisch voor u de PH waarde van uw voedingsreservoir tot 760L. De controller pompt 10ml per minuut toe in uw vat. Het regelen van de pH-waarde is voor deze controller eenvoudig en makkelijk, de controller zorgt voor altijd de juiste ph waarde. Of de ph waarde nu omlaag moet of omhoog maar voor de controller niet uit. U kunt de gewenste pH-waarde instellen en de controller doet de rest. Dankzij de ingebouwde beveiliging wordt voorkomen dat er te hoge of te lage ph wa..
  Deze PH controller regelt automatisch voor u de PH waarde van uw voedingsreservoir tot 760L. De controller pompt 10ml per minuut toe in uw vat. Het regelen van de pH-waarde is voor deze controller eenvoudig en makkelijk, de controller zorgt voor altijd de juiste ph waarde. Of de ph waarde nu omlaag moet of omhoog maar voor de controller niet uit. U kunt de gewenste pH-waarde instellen en de controller doet de rest. Dankzij de ingebouwde beveiliging wordt voorkomen dat er te hoge of te lage ph waarde ontstaat.

  Automatische Ph regelaar op afstand

  De pH Controller Connect doet hetzelfde als de oorspronkelijke pH controller echter gaat deze net een stapje verder. In combinatie met de Bluelab Connect 2 Stick kunt u alle data die de controller beheert vanaf uw mobiele apparaat op afstand bekijken en opslaan. Alle data die de controller binnenkrijgt worden opgeslagen in een Cloud en kunt u inzien vanaf uw gekoppelde mobiele telefoon of computer. Ook heeft u de mogelijkheid meerdere accounts te koppelen zodat alle werknemers of kwekers bij de data kunnen.

  Waarom de juiste pH-waarde

  Planten hebben veel voedingsstoffen nodig om te gezond te blijven en te kunnen groeien. Om de voedingsstoffen op te nemen uit de grond en voedingswater heeft het de juiste pH-waarde nodig. Alleen bij de juist pH-waarde worden deze stoffen goed opgenomen door het gewas.

  De beste meet apparatuur

  Bluelab is wereldwijd bekend als de beste producent als het gaat om meetapparatuur voor in uw kweekruimte. De producten van Bluelab worden vooral gebruikt door grote kassen en tuinbouwbedrijven. De meters behoren tot de absolute topklasse voor het ijken en meten van pH- en EC-waardes. Bluelab heeft deze hoogwaardige meetapparatuur speciaal ontwikkeld voor het gebruik in een kweekomgeving en is hierop afgestemd. Vrijwel alle meters en toebehoren zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje.

  Specificaties:

  Automatische ph regeling
  Pompt 10ml/min
  Regelt ph waarde omlaag en omhoog
  Ingebouwde veiligheidsregelaar
  Pakt ph regeling op na stroomstoring
  Alarm optie wanneer de ph waarde buiten gewenste waarde valt.
  2 meter stroomkabel
  1,2meter tube
  Ophang gaten voor aan de muur of kweekrek
  Goed leesbaar lichtgevend scherm
  PH bereik van 1.0 - 13.9
  3 pH ijkpunten: 4, 7 en 10.
  Automatische temperatuur compensatie
  Geschikt voor reservoirs tot 760liter
  Slaat data op om later op afstand te kunnen bekijken.
  Werkt alleen op afstand in combinatie met de Bluelab Connect 2 Stick

  Productspecificaties

  EAN
  6221237263325
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Blueline PH Controller Connect
  BluelabBlueline PH Controller Connect
  reviews

  Deze PH controller regelt automatisch voor u de PH waarde van uw voedingsreservoir tot 760L. De controller pompt 10ml per minuut toe in uw vat. Het regelen van de pH-waarde is voor deze controller eenvoudig en makkelijk, de controller zorgt voor altijd de

  Deze PH controller regelt automatisch voor u de PH waarde van uw voedingsreservoir tot 760L. De controller pompt 10ml per minuut toe in uw vat. Het regelen van de pH-waarde is voor deze controller eenvoudig en makkelijk, de controller zorgt voor altijd de..

  €641,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking