WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Apollo Falcon 60 Pro

Direct leverbaar

Productomschrijving
Met de Apollo Falcon in handen, beschik je over de nieuwste generatie LED kweekverlichting. Deze krachtige lineaire kweekverlichting is de meest compacte in zijn vormfactor en levert uitstekende prestaties, waar we trots op zijn en graag willen laten zien. Met onze hoge kwaliteitseisen geniet je van een levensduur van 60.000 branduren en ontvang je 3 jaar garantie op het volledige systeem. Samsung & Osram LEDs De Apollo Falcon is beschikbaar in verschillende uitvoeringen..

Met de Apollo Falcon in handen, beschik je over de nieuwste generatie LED kweekverlichting. Deze krachtige lineaire kweekverlichting is de meest compacte in zijn vormfactor en levert uitstekende prestaties, waar we trots op zijn en graag willen laten zien. Met onze hoge kwaliteitseisen geniet je van een levensduur van 60.000 branduren en ontvang je 3 jaar garantie op het volledige systeem.

Samsung & Osram LEDs

De Apollo Falcon is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De standaardversie maakt gebruik van SMD2835 LEDs, terwijl de PRO-versie is uitgerust met krachtige Samsung & Osram LEDs. Het spectrum van de Apollo Falcon bevordert snelle groei en efficiënte fotosynthese, geschikt voor zowel de groei- als bloeifase. De combinatie van 3000K en 6000K witte LEDs vormt 90% van het complete spectrum. Rode LEDs met een golflengte van 660nm zijn ook aanwezig. Dit gevarieerde spectrum laat je planten floreren, waardoor ze letterlijk de hoogte in schieten.

Oersterk en gebruiksvriendelijk

De Apollo Falcon blinkt uit in gebruiksgemak; slechts één stekker is nodig. De lamp schakelt automatisch in bij het aansluiten van de stekker. De voeding sluit je eenvoudig aan met de meegeleverde kabels, en dankzij de externe voeding kun je deze veilig plaatsen of ophangen. De aluminium achterkant fungeert als heatsink, houdt de lamp koel en zorgt voor een lange levensduur. Met een robuuste aluminium achterkant fungeert de Apollo Falcon als heatsink, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. De slanke vormgeving maakt efficiënt ruimtegebruik mogelijk en zorgt voor een optimale lichtverdeling. De duurzaamheid van de LED-kweeklamp wordt gewaarborgd door zijn oersterke constructie.

  • Korte specificaties

  • PPFD bij 10cm boven de plant: 1050 μmol/m2

  • PPFD bij 20cm boven de plant: 505 μmol/m2

Productspecificaties

Categorie
Apollo
Model
Falcon 60 Pro
Verbruik
45 watt
Footprint
20 x 90 cm
Merk leds
Samsung & Osram
PPE
2.2 μmol/j
PPF
1050 umol/S

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Apollo Falcon 60 Pro
ApolloApollo Falcon 60 Pro
0 reviews

De Apollo Falcon 60 PRO belicht tot 80 x 20 cm en verbruikt 45 watt

De Apollo Falcon 60 PRO belicht tot 80 x 20 cm en verbruikt 45 watt

€129,95 Incl. btw
Toevoegen