WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 500ml

Donderdag in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 500ml
Productomschrijving
Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 500ml is een revolutionair kweekmiddel dat speciaal voor kokoskweekmediums is ontwikkeld. Formule helpt op unieke wijze de gezondheid en ontwikkeling van de plant te ondersteunen en zorgt voor een maximale opbrengst. Geavanceerde voedingsstoffen worden gewonnen uit de hoogste kwaliteit bronnen, met een optimale mix van macronutriënten en secundaire elementen die planten helpen een superieure bloeiproductie te bereiken. Advanced Nutrients Connoiss..

Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 500ml is een revolutionair kweekmiddel dat speciaal voor kokoskweekmediums is ontwikkeld. Formule helpt op unieke wijze de gezondheid en ontwikkeling van de plant te ondersteunen en zorgt voor een maximale opbrengst. Geavanceerde voedingsstoffen worden gewonnen uit de hoogste kwaliteit bronnen, met een optimale mix van macronutriënten en secundaire elementen die planten helpen een superieure bloeiproductie te bereiken. Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B maakt gebruik van de nieuwste wetenschappelijke doorbraken op het gebied van het toedienen van voedingsstoffen en staat daarmee met vertrouwen aan de top van groeibevorderende hydrocultuurproducten.

Waarom Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 500ml?

Met Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 500ml kunt u kweken als een pro met wetenschappelijk geperfectioneerde groeimeststof. Profiteer van een optimale toevoer van voedingsstoffen in het hoogwaardige bereik, exclusieve pH-perfect technologie voor consistente resultaten en de eenvoudig te gebruiken vloeibare formulering. Of u nu op zoek bent naar het stimuleren van uw oogst of met behoud van uitstekende plantgezondheid, Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B levert gegarandeerde resultaten met zijn geavanceerde oplossing.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 500ml
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Connoisseur Coco Bloom A/B 500ml
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 500ml

€19,95 Incl. btw
Toevoegen