WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Atami B’cuzz Hydro A & B 10ltr

  Deliverytime

  Atami Atami B’cuzz Hydro A & B 10ltr
  Productomschrijving
  Atami Bcuzz Hydro A&B biedt een omvangrijke dosis nodige meststoffen voor het kweken op steenwol of mapito met maximaal resultaat. Wie smaakvolle vruchten wil, kweekt met Atami Bcuzz Hydro A&B nutritions. Kweekt u met een Hydro systeem? Dan is Bcuzz Hydro nutritions de ultieme combinatie voeding voor u. Deze voeding is namelijk specifiek ontwikkeld voor het kweken met een hydro systeem. Na het gebruik van de voeding wordt het afgevoerd en niet meer opnieuw gebruikt. Deze bio-minerale Hyd..
  Atami Bcuzz Hydro A&B biedt een omvangrijke dosis nodige meststoffen voor het kweken op steenwol of mapito met maximaal resultaat. Wie smaakvolle vruchten wil, kweekt met Atami Bcuzz Hydro A&B nutritions. Kweekt u met een Hydro systeem? Dan is Bcuzz Hydro nutritions de ultieme combinatie voeding voor u. Deze voeding is namelijk specifiek ontwikkeld voor het kweken met een hydro systeem. Na het gebruik van de voeding wordt het afgevoerd en niet meer opnieuw gebruikt. Deze bio-minerale Hydro voeding zorgt voor een gezonde balans in het substraat. De combinatie hydro voeding A&B voorziet uw planten en gewas van bijna alle nodige voedingsstoffen voor de gehele groeifase.

  Hoe te gebruiken:

  • De Hydro A&B alleen te gebruiken met elkaar en gelijktijdig mengen in water.
  • Mengen in water op kamertemperatuur voor het beste resultaat. (21 graden)
  • Om een nog beter resultaat te behalen raden wij aan bio stimulatoren te gebruiken.
  • PH tussen 5,5 - 5,8
  • EC tussen 1,0 - 2,5

  Dosering

  1 tot 3 ml A per liter water, 1 tot 3 ml B per liter water.
  NPK Hydro voeding A 0-4-6 (w/v)
  NPK Hydro Voeding B 5-0-5 (w/v)

  Productspecificaties

  Merk
  Atami
  EAN
  6013832833863
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Atami B’cuzz Hydro A & B 10ltr
  AtamiAtami B’cuzz Hydro A & B 10ltr
  reviews

  Atami Bcuzz Hydro AB biedt een omvangrijke dosis nodige meststoffen voor het kweken op steenwol of mapito met maximaal resultaat. Wie smaakvolle vruchten wil, kweekt met Atami Bcuzz Hydro AB nutritions. Kweekt u met een Hydro systeem? Dan is Bcuzz Hydro n

  Atami Bcuzz Hydro AB biedt een omvangrijke dosis nodige meststoffen voor het kweken op steenwol of mapito met maximaal resultaat. Wie smaakvolle vruchten wil, kweekt met Atami Bcuzz Hydro AB nutritions. Kweekt u met een Hydro systeem? Dan is Bcuzz Hydro n..

  €57,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking