WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Atami B’cuzz Hydro Booster Universal 1ltr

  Deliverytime

  Atami Atami B’cuzz Hydro Booster Universal 1ltr
  Productomschrijving
  De Bcuzz lijn van Atami voorziet de gevorderde kweker van zeer hoge kwaliteit plantenvoeding. Met de Hydro Booster Universal behaalt u resultaten als nooit tevoren op substraten als aarde, cocos en hydro.De Hydro Booster Universal zegt het al in de naam, is bedoeld voor kwekers die kweken met Hydro. Deze Booster zorgt voor een balans in het bodemleven van uw substraat. Het heeft een positieve invloed op de micro-organisme en bacteriën in de aarde welke vervolgens weer een positi..
  De Bcuzz lijn van Atami voorziet de gevorderde kweker van zeer hoge kwaliteit plantenvoeding. Met de Hydro Booster Universal behaalt u resultaten als nooit tevoren op substraten als aarde, cocos en hydro.

  De Hydro Booster Universal zegt het al in de naam, is bedoeld voor kwekers die kweken met Hydro. Deze Booster zorgt voor een balans in het bodemleven van uw substraat. Het heeft een positieve invloed op de micro-organisme en bacteriën in de aarde welke vervolgens weer een positieve invloed hebben op uw gewas. Hierdoor krijgt u gezondere planten met een betere ontwikkeling van het wortelstelsel.

  Er zijn bepaalde voedingsstoffen en nutriënten die een plant hoe dan ook nodig zult hebben voor een gezonde vooruitgang en ontwikkeling, dit zijn micronutriënten. Het gewas zal zonder deze voedingsstoffen een tekort aan nutriënten krijgen, wat resulteert in een verminderde opname van andere voedingssupplementen. Met Bcuzz Hydro Booster Universal voorkomt u groeiachterstanden en bevordert u de opname van belangrijke bouwstoffen.

  Hoe Bcuzz Hydro Booster te gebruiken

  Vanaf het begin van de groeifase kunt u de Booster toevoegen aan het voedingswater.
  Gedurende de groeifase mag u dagelijks het gewas bevloeien.
  Atami raad aan de Hydro Booster te combineren met Bcuzz Bloeistimulator voor het beste effect.

  Dosering

  Week 1 en 2: 0,5 - 1 ml per liter water
  Week 3 en 4: 0,1 - 0,5 ml per liter water
  Week 5 en 6: 0,1 - 0,5 ml per liter water

  Productspecificaties

  Merk
  Atami
  EAN
  6013836150157
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Atami B’cuzz Hydro Booster Universal 1ltr
  AtamiAtami B’cuzz Hydro Booster Universal 1ltr
  reviews

  De Bcuzz lijn van Atami voorziet de gevorderde kweker van zeer hoge kwaliteit plantenvoeding. Met de Hydro Booster Universal behaalt u resultaten als nooit tevoren op substraten als aarde, cocos en hydro.De Hydro Booster Universal zegt het al in de naam,

  De Bcuzz lijn van Atami voorziet de gevorderde kweker van zeer hoge kwaliteit plantenvoeding. Met de Hydro Booster Universal behaalt u resultaten als nooit tevoren op substraten als aarde, cocos en hydro.De Hydro Booster Universal zegt het al in de naam,..

  €21,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking