WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Atami B’cuzz Silic Boost 1ltr

  Deliverytime

  Atami Atami B’cuzz Silic Boost 1ltr
  Productomschrijving
  De Bcuzz Silic Boost is een booster voor de plant wat bestaat uit silicium. Deze booster dient als aanvulling te worden gegeven op het Atami voedingsschema, maar mag ook andere merken. In de bodem waar planten groeien is een veelvoorkomend element silicium. Silicium heeft een plantversterkend effect, echter kan de plant grotendeels het silicium uit de bodem niet efficiënt opnemen. Deze booster voorziet de plant van makkelijk opneembare silicium, wat zorgt voor een betere bestendigheid tegen..
  De Bcuzz Silic Boost is een booster voor de plant wat bestaat uit silicium. Deze booster dient als aanvulling te worden gegeven op het Atami voedingsschema, maar mag ook andere merken. In de bodem waar planten groeien is een veelvoorkomend element silicium. Silicium heeft een plantversterkend effect, echter kan de plant grotendeels het silicium uit de bodem niet efficiënt opnemen. Deze booster voorziet de plant van makkelijk opneembare silicium, wat zorgt voor een betere bestendigheid tegen abiotische stres, bijvoorbeeld hitte, droogte en stress. Het silicium bevordert de buitenste laag op de bladeren en stam van de plant. Zo wordt de resistentie tegen klimaatomstandigheden maar ook ziektes en stress versterkt. Naast de zojuist genoemde voordelen helpt het de plant ook beter voedingstoffen op te nemen.

  Hoe te gebruiken

  Vanaf de groeifase dient u dagelijks toe aan uw basis voedingsoplossing tot aan de bloeifase. Ook is de silicium boost geschikt in irrigatiesystemen en als bladbemesting.

  Dosering

  0,1 ml per liter aan de voedingsoplossing 1:10000

  Productspecificaties

  Merk
  Atami
  EAN
  6013843818842
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Atami B’cuzz Silic Boost 1ltr
  AtamiAtami B’cuzz Silic Boost 1ltr
  reviews

  De Bcuzz Silic Boost is een booster voor de plant wat bestaat uit silicium. Deze booster dient als aanvulling te worden gegeven op het Atami voedingsschema, maar mag ook andere merken. In de bodem waar planten groeien is een veelvoorkomend element siliciu

  De Bcuzz Silic Boost is een booster voor de plant wat bestaat uit silicium. Deze booster dient als aanvulling te worden gegeven op het Atami voedingsschema, maar mag ook andere merken. In de bodem waar planten groeien is een veelvoorkomend element siliciu..

  €138,49 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking