WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools Buisventilator 1-Speed (400m³/uur)

Productomschrijving
De Prima Klima buisafzuiger is van hoge kwaliteit en wordt speciaal geproduceerd voor G-tools klanten. Met deze ventilator waan je jezelf in de luxe van een Prima Klima product en krijg je daarnaast ook toegang tot de uitstekende service van G-tools. De MES AC motor van Zwitsers fabricaat die wordt gebruikt in deze buisafzuiger is extreem stil en zuinig. Het is een krachtige motor die nauwelijks drukverlies ondervindt wanneer je luchtslang en een koolstoffilter op de buisafzuiger aansluit. Di..

De Prima Klima buisafzuiger is van hoge kwaliteit en wordt speciaal geproduceerd voor G-tools klanten. Met deze ventilator waan je jezelf in de luxe van een Prima Klima product en krijg je daarnaast ook toegang tot de uitstekende service van G-tools. De MES AC motor van Zwitsers fabricaat die wordt gebruikt in deze buisafzuiger is extreem stil en zuinig. Het is een krachtige motor die nauwelijks drukverlies ondervindt wanneer je luchtslang en een koolstoffilter op de buisafzuiger aansluit. Dit maakt de afzuiger geschikt voor het ventileren van ruimtes met 1 x 400 of 1x 600 Watt lamp.

15% extra luchtstroom

Het apparaat komt met 15% extra luchtstroom dan gewone ventilatoren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de rotorbladen, die naar achteren gericht zijn. Daarnaast maakt dit specifieke model buitengewoon weinig geluid. Het bevat handige functies zoals een meegeleverde ophangbeugel waarmee het apparaat eenvoudig in verschillende posities kan worden gemonteerd. Bovendien wordt het altijd geleverd met de mogelijkheid om deze te combineren met het Prima Klima K2601 filter, wat het ideale partners maakt. Het is compatibel met flens diameter van 125 mm en produceert een maximale capaciteit van 420 m3 per uur. Dit apparaat biedt uitstekende kwaliteit en een garantie van één jaar staat garant voor haar duurzaamheid.

Zuinig & stil

De Buisventilator G-tools 125 is uitgerust met een MES AC motor van Zwitsers fabricaat, waardoor de ventilator buitengewoon stil en zuinig is. Je zult hem amper horen, en dat is een groot voordeel als je bijvoorbeeld de ventilator nodig hebt in de buurt van je slaapkamer. Bovendien gaat de energierekening omlaag, omdat deze ventilator extreem weinig stroom verbruikt. Dit maakt de Buisventilator G-tools 125 niet alleen effectiever, maar ook kostenefficiënt. Bovendien maken de rotorbladen van de Buisventilator G-tools 125 het mogelijk om de lichtste plantgeur te verwijderen, waardoor je frisse lucht een betere kwaliteit heeft en je ruimte aangenamer ruikt.

Ophangsysteem bijgeleverd

De Buisventilator G-tools 125 buisafzuiger wordt geleverd met een handige ophangbeugel waarmee hij eenvoudig en in iedere positie gemonteerd kan worden. Hierdoor kan de ventilator op alle mogelijke manieren gemakkelijk worden opgesteld op de plaats waar jij dat nodig hebt. Dankzij deze handige bijgeleverde beugel is hij bovendien stevig en stabiel, waardoor er geen risico is dat hij omvalt of onverwacht gaat bewegen. En dat is wel zo’n geruststellende gedachte.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools Buisventilator 1-Speed (400m³/uur)
G-ToolsG-Tools Buisventilator 1-Speed (400m³/uur)
0 reviews

De G-Tools buisventilator is van hoge kwaliteit en wordt speciaal geproduceerd voor G-tools klanten. Met deze ventilator waan je jezelf in de luxe van een Prima Klima product en krijg je daarnaast ook toegang tot de uitstekende service van G-tools. De MES

De G-Tools buisventilator is van hoge kwaliteit en wordt speciaal geproduceerd voor G-tools klanten. Met deze ventilator waan je jezelf in de luxe van een Prima Klima product en krijg je daarnaast ook toegang tot de uitstekende service van G-tools. De MES

€79,95 Incl. btw
Toevoegen