WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Atami Bloombastic 100ml

  Deliverytime

  Atami Atami Bloombastic 100ml
  Productomschrijving
  Atami Bloombastic is een geconcentreerde mix van bio-mineralen en bio-stimulatoren geschikt voor de laatste bloei- en afrijpfase. Meestal is dit tussen de 4 tot 6 weken. De Bloombastic zorgt voor een verhoogt suikerlevel van uw plant en dit heeft enorme invloed op het gewicht en geur van uw eindproduct. Door de verhoogde suikergehaltes ervaart u grote, compacte en zeer zoetgeurende bloemen of vruchten.Bij de meeste andere vloeibare bloeiproducten worden er schadelijke ballaststoffen ..
  Atami Bloombastic is een geconcentreerde mix van bio-mineralen en bio-stimulatoren geschikt voor de laatste bloei- en afrijpfase. Meestal is dit tussen de 4 tot 6 weken. De Bloombastic zorgt voor een verhoogt suikerlevel van uw plant en dit heeft enorme invloed op het gewicht en geur van uw eindproduct. Door de verhoogde suikergehaltes ervaart u grote, compacte en zeer zoetgeurende bloemen of vruchten.

  Bij de meeste andere vloeibare bloeiproducten worden er schadelijke ballaststoffen toegevoegd. Bij bloombastic is dit niet het geval, Atami biedt u een enorm efficiënte bloeistimulator met ruim 50% meer bio-mineralen dan alternatieven. Dankzij de hoge dosis mineralen en stimulatoren in Bloombastic zal uw plant beter kunnen herstellen en minder reageren op stress.

  Hoe Bloombastic te gebruiken

  • Geschikt voor dagelijks gebruik tijdens de bloeifase als aanvulling op de reguliere basisvoeding bij het bevloeien van uw gewas.
  • Geschikt voor alle substraten
  • Geschikt voor alle irrigatie en/of bevloeiingssystemen
  • Atami adviseert bloombastic te gebruiken in de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase en afrijpfase.

  Dosering

  Voeg 0,5 tot 1,0 ml toe op 1 liter voedingsoplossing
  Geeft een verhoging van de EC waarde op uw basisvoedingsoplossing.

  Overige tips

  • Bewaren bij kamertemperatuur en het donker
  • Goed schudden voor gebruik
  • Na openen beperkt houdbaar

  Productspecificaties

  Merk
  Atami
  EAN
  6013850129153
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Atami Bloombastic 100ml
  AtamiAtami Bloombastic 100ml
  reviews

  Atami Bloombastic is een geconcentreerde mix van bio-mineralen en bio-stimulatoren geschikt voor de laatste bloei- en afrijpfase. Meestal is dit tussen de 4 tot 6 weken. De Bloombastic zorgt voor een verhoogt suikerlevel van uw plant en dit heeft enorme i

  Atami Bloombastic is een geconcentreerde mix van bio-mineralen en bio-stimulatoren geschikt voor de laatste bloei- en afrijpfase. Meestal is dit tussen de 4 tot 6 weken. De Bloombastic zorgt voor een verhoogt suikerlevel van uw plant en dit heeft enorme i..

  €14,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking