WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Aquamaster P700 Pro2 PH/EC/CF/PPM/Temp combimeter

Productomschrijving
Wilt u precies weten wat de chemische samenstelling van uw zwembad- of spa-water is? Dan is de Aquamaster P700 Pro2 Combimeter dé oplossing voor u. Met deze handige meter meet u snel en gemakkelijk de pH-waarde, geleidbaarheid, temperatuur en zoutgehalte van uw water. Zo kunt u altijd optimaal genieten van uw zwembad of spa zonder u zorgen te maken over de waterkwaliteit.De Aquamaster P700 Pro2 Combimeter is van alle gemakken voorzien. De meter beschikt over een duidelijk leesbaar bee..

Wilt u precies weten wat de chemische samenstelling van uw zwembad- of spa-water is? Dan is de Aquamaster P700 Pro2 Combimeter dé oplossing voor u. Met deze handige meter meet u snel en gemakkelijk de pH-waarde, geleidbaarheid, temperatuur en zoutgehalte van uw water. Zo kunt u altijd optimaal genieten van uw zwembad of spa zonder u zorgen te maken over de waterkwaliteit.

De Aquamaster P700 Pro2 Combimeter is van alle gemakken voorzien. De meter beschikt over een duidelijk leesbaar beeldscherm en een zwarte behuizing met blauwe achtergrondverlichting. Bovendien is de meter compact van formaat, waardoor hij eenvoudig op te bergen is. Door zijn gebruiksvriendelijkheid en compacte vormgeving is de Aquamaster P700 Pro2 een must-have voor iedereen die het zwembad of de spa graag tiptop in orde heeft.

Voordelen van de Aquamaster P700 Pro2 Combimeter

De Aquamaster P700 Pro2 Combimeter biedt een scala aan voordelen voor zwembadbezitters en spa-eigenaren. Allereerst meet het apparaat verschillende parameters, zoals de pH-waarde, geleidbaarheid, temperatuur en zoutgehalte van jouw zwembad- of spa-water.

Dit maakt de Aquamaster P700 Pro2 Combimeter een uitstekende monitoringtool voor de waterkwaliteit. Door deze parameters nauwlettend in de gaten te houden, kun je ervoor zorgen dat het water consistent schoon en gezond blijft. De Pro2-functie laat toe om uitgestelde waardemetingen op te zetten, toch tenminste voor 2 parameters (dual input). Dankzij de gemakkelijke interface kun je dit allemaal ter plaatse uitlezen en instellingen controleren.

Een ander voordeel van de Aquamaster P700 Pro2 Combimeter is de hoogwaardige constructie. Het apparaat is duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik in veeleisende omgevingen. Bovendien heeft het een compact formaat, waardoor het weinig ruimte inneemt in de buurt van het bad en makkelijk op te bergen is. Zet de Combimeter met zijn stevige houder op uw doseerpomp, de meter kan snel worden uitgeschakeld om de houder te gebruiken met het reliëflogo om aangepaste labels in nylon te steken met het relatie van het geteste product op die behuizing te parkeren!

Productspecificaties

Gewicht
250
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Aquamaster P700 Pro2 Combimeter
AquamasterAquamaster P700 Pro2 Combimeter
0 reviews

Wilt u precies weten wat de chemische samenstelling van uw zwembad- of spa-water is? Dan is de Aquamaster P700 Pro2 Combimeter dé oplossing voor u. Met deze handige meter meet u snel en gemakkelijk de pH-waarde, geleidbaarheid, temperatuur en zou

Wilt u precies weten wat de chemische samenstelling van uw zwembad- of spa-water is? Dan is de Aquamaster P700 Pro2 Combimeter dé oplossing voor u. Met deze handige meter meet u snel en gemakkelijk de pH-waarde, geleidbaarheid, temperatuur en zou

€209,00 Incl. btw
Toevoegen