WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC CalMag 500ml

Productomschrijving
BAC CalMag 500ml Plantenvoeding is de perfecte oplossing om de gezondheid van je planten te verbeteren. Deze voeding bevat twee essentiële voedingsstoffen, Calcium en Magnesium, die de wortels versterken en de bladgroei bevorderen. Daarnaast draagt het ook bij aan de algehele levenskwaliteit van je planten. Geschikt voor alle soorten planten en eenvoudig in gebruik. Met BAC CalMag 500ml Plantenvoeding geef je jouw planten de benodigde voeding die ze nodig hebben. De unieke formule van..

BAC CalMag 500ml Plantenvoeding is de perfecte oplossing om de gezondheid van je planten te verbeteren. Deze voeding bevat twee essentiële voedingsstoffen, Calcium en Magnesium, die de wortels versterken en de bladgroei bevorderen. Daarnaast draagt het ook bij aan de algehele levenskwaliteit van je planten. Geschikt voor alle soorten planten en eenvoudig in gebruik.

Met BAC CalMag 500ml Plantenvoeding geef je jouw planten de benodigde voeding die ze nodig hebben. De unieke formule van deze voeding bevat twee essentiële voedingsstoffen, Calcium en Magnesium, die de gezondheid van je planten ondersteunen. Hierdoor kunnen je planten optimaal groeien en bloeien. Verbeter de kwaliteit van je planten met BAC CalMag 500ml Plantenvoeding.

Versterkt de wortels

BAC CalMag 500ml Plantenvoeding bevat calcium en magnesium, twee essentiële voedingsstoffen die de wortelontwikkeling van je planten stimuleren. Sterke wortels helpen de planten om voedingsstoffen efficiënter op te nemen, waardoor ze beter kunnen groeien en gezonder blijven. Door gebruik te maken van deze voeding geef je je planten een goede start en leg je de basis voor een sterke en gezonde groei.

Bevordert de bladgroei

De aanwezigheid van calcium en magnesium in BAC CalMag 500ml Plantenvoeding is essentieel voor de productie en gezondheid van de bladeren. Deze voedingssupplementen helpen bij de fotosynthese en bevorderen de vorming van groene en weelderige bladeren. Met regelmatige toediening zal je merken dat je planten voller en groener worden, wat bijdraagt aan een mooie en gezonde uitstraling.

Verbeterde levenskwaliteit van de planten

BAC CalMag 500ml Plantenvoeding zorgt voor een algemene verbetering van de levenskwaliteit van je planten. Calcium en magnesium spelen een belangrijke rol bij verschillende fysiologische processen, zoals celstructuur, eiwitsynthese en enzymatische reacties. Door je planten deze essentiële voedingsstoffen te geven, zorg je ervoor dat ze optimaal kunnen functioneren en hun volle potentieel kunnen bereiken. Je zult merken dat je planten gezonder en sterker worden, beter bestand zijn tegen stress en een langere levensduur hebben.

  • Merk - BAC CalMag 500ml
  • EAN - 6221237259533
  • Biologisch - Ja
  • Voor substraat - Aarde

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC CalMag 500ml
BACBAC CalMag 500ml
0 reviews

BAC CalMag 500ml Plantenvoeding is de perfecte oplossing om de gezondheid van je planten te verbeteren. Deze voeding bevat twee essentiële voedingsstoffen, Calcium en Magnesium, die de wortels versterken en de bladgroei bevorderen. Daarnaast draagt het oo

BAC CalMag 500ml Plantenvoeding is de perfecte oplossing om de gezondheid van je planten te verbeteren. Deze voeding bevat twee essentiële voedingsstoffen, Calcium en Magnesium, die de wortels versterken en de bladgroei bevorderen. Daarnaast draagt het oo

€9,95 Incl. btw
Toevoegen