WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 152mm 5 meter

Combi Connect Luchtslang 152mm 5 meter
Productomschrijving
Heeft u een bedrijf waarin u regelmatig lucht moet verplaatsen of gebruiken? Dan is de Combiconnect Luchtslang 102mm 5 meter wat u zoekt! Deze flexibele slang van maar liefst vijf meter lang heeft een diameter van 102mm en is speciaal ontworpen om kostenefficïent en snel luchtdoorlatend te zijn. Kenmerken van de Combiconnect Luchtslang 102mm 5 meterDeze luchtslang is geproduceerd door Combiconnect, een gerenommeerd bedrijf in de productie van leidingsystemen. De kleur van de ..

Heeft u een bedrijf waarin u regelmatig lucht moet verplaatsen of gebruiken? Dan is de Combiconnect Luchtslang 102mm 5 meter wat u zoekt! Deze flexibele slang van maar liefst vijf meter lang heeft een diameter van 102mm en is speciaal ontworpen om kostenefficïent en snel luchtdoorlatend te zijn.

Kenmerken van de Combiconnect Luchtslang 102mm 5 meter

Deze luchtslang is geproduceerd door Combiconnect, een gerenommeerd bedrijf in de productie van leidingsystemen. De kleur van de slang wordt niet gespecificeerd omdat deze neutraal is, terwijl de grootte duidelijk uitgedrukt wordt door de 102mm diameter en 5 meter lengte. Het soort slang dat u koopt is een luchtslang, perfect voor het verplaatsen van lucht over lange afstanden zonder drukverlies.

Wacht niet langer en bestel nu uw Combiconnect Luchtslang 102mm 5 meter!

Verbeter de luchtkwaliteit met de Combiconnect Luchtslang

De Combiconnect Luchtslang met een diameter van 102mm en een lengte van 5 meter is dé oplossing om de luchtkwaliteit in verschillende ruimtes te verbeteren. Door de gladde binnenkant van de slang wordt de luchtstroom niet belemmerd. Dit zorgt voor meer efficiënte ventilatie en een gezondere leef- of werkomgeving.

Duurzaamheid ten top

De Combiconnect Luchtslang is niet zomaar een standaard flexibele slang, maar een hoogwaardig product. Het materiaal is niet alleen stevig en flexibel, maar ook van gemiddelde dichtheid. Dit maakt het eenvoudiger om de slang te buigen en te vormen zonder dat het knikt, scheurt of vervormt, wat de levensduur ten goede komt. Bovendien zijn alle materialen afkomstig van duurzame bronnen, waardoor dit product bijdraagt aan een beter milieu.

Eenvoudig te installeren

De Combiconnect Luchtslang is ontworpen met het oog op gebruiksgemak: het is gemakkelijk te fixeren aan verschillende soorten ventilatiesystemen. Je kunt elke gewenste lengte afknippen zonder de kwaliteit en duurzaamheid in gevaar te brengen. Dankzij de universele aansluitingen kan de slang zonder tools gemakkelijk geïnstalleerd worden. De Combiconnect Luchtslang is daarmee niet alleen functioneel van aard, maar ook nog eens betrouwbaar in zijn gebruik.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 152mm 5 meter
Combi ConnectCombiconnect 152mm 5 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 152mm en als lengte 5 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 152mm en als lengte 5 meter

€15,26 Incl. btw
Toevoegen