WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g

  Deliverytime

  BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g
  Productomschrijving
  BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g Plantenvoeding is een uniek product waarmee u de gezondheid en vitaliteit van uw tuin en landschap kunt verbeteren. Door gebruik te maken van de krachtige mycorrhiza-fungi-technologie, helpt deze plantenvoeding uw planten om meer voedingsstoffen uit de bodem op te nemen. Bovendien bevat het diverse micro-organismen die de bodemstructuur verbeteren en schadelijke bodemorganismen bestrijden. Met BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g Plantenvoeding haalt u een ho..

  BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g Plantenvoeding is een uniek product waarmee u de gezondheid en vitaliteit van uw tuin en landschap kunt verbeteren. Door gebruik te maken van de krachtige mycorrhiza-fungi-technologie, helpt deze plantenvoeding uw planten om meer voedingsstoffen uit de bodem op te nemen. Bovendien bevat het diverse micro-organismen die de bodemstructuur verbeteren en schadelijke bodemorganismen bestrijden.

  Met BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g Plantenvoeding haalt u een hoogwaardig product in huis dat geschikt is voor gebruik in aarde-substraten. Deze biologische voeding is ontworpen om uw planten tijdens de groei- en bloeifase van alle benodigde voedingsstoffen te voorzien. U hoeft alleen maar uw planten te verzorgen met deze plantenvoeding en u zult zien hoe ze floreren en gedijen in uw tuin of landschap. Grab your BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g Plantenvoeding today and ensure the health and vitality of your plants!

  Verbeter de opname van voedingsstoffen

  BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g Plantenvoeding maakt gebruik van krachtige mycorrhiza-fungi-technologie waardoor uw planten beter in staat zijn om voedingsstoffen uit de bodem op te nemen. De mycorrhiza-fungi vormen een symbiotische relatie met de plantenwortels, waardoor het worteloppervlak vergroot wordt en de planten meer water en voedingsstoffen kunnen opnemen. Hierdoor worden de planten gezonder en vitaler.

  Verbetering van de bodemstructuur

  Naast het stimuleren van de opname van voedingsstoffen, bevat BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g Plantenvoeding diverse micro-organismen die de bodemstructuur verbeteren. Deze micro-organismen breken organisch materiaal af en zorgen voor een betere luchtcirculatie en waterdoorvoer in de bodem. Dit bevordert de groei en ontwikkeling van de plantenwortels en creëert een gezonde omgeving voor microbiële activiteit.

  Bestrijding van schadelijke organismen

  Dankzij de aanwezigheid van diverse micro-organismen in BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g Plantenvoeding, helpt dit product ook bij het bestrijden van schadelijke bodemorganismen. Deze micro-organismen produceren enzymen en stoffen die de groei van schadelijke organismen remmen en de plant beschermen tegen ziektes en plagen. Hierdoor wordt de gezondheid van de planten bevorderd en kunnen ze ongestoord groeien en bloeien.

  • Merk: BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g Plantenvoeding
  • EAN: 6221237259557
  • Biologisch: Ja
  • Voor substraat: Aarde

  Productspecificaties

  Merk
  BAC
  EAN
  6221237259557
  Gewicht
  100

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g
  BACBAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g
  reviews

  BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g Plantenvoeding is een uniek product waarmee u de gezondheid en vitaliteit van uw tuin en landschap kunt verbeteren. Door gebruik te maken van de krachtige mycorrhiza-fungi-technologie, helpt deze plantenvoeding uw planten o

  BAC Funky Fungi Mycorrhiza 100g Plantenvoeding is een uniek product waarmee u de gezondheid en vitaliteit van uw tuin en landschap kunt verbeteren. Door gebruik te maken van de krachtige mycorrhiza-fungi-technologie, helpt deze plantenvoeding uw planten o..

  €39,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking