WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Spider Farmer Kweektent 120x120x200cm

3-5 werkdagen

Productomschrijving
De Spider Farmer Kweektent 120x120x200cm is een professionele en hoogwaardige kweekruimte voor uw planten. Met een merknaam die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, voldoet deze kweektent aan al uw verwachtingen. De kweektent heeft een ideale afmeting van 120x120cm, waardoor u genoeg ruimte heeft om meerdere planten te laten groeien. Met een hoogte van 200cm biedt de tent voldoende ruimte voor de gezonde ontwikkeling van uw planten. De tent is gemaakt van duurzaam canvas van 1680D, wat zo..

De Spider Farmer Kweektent 120x120x200cm is een professionele en hoogwaardige kweekruimte voor uw planten. Met een merknaam die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, voldoet deze kweektent aan al uw verwachtingen. De kweektent heeft een ideale afmeting van 120x120cm, waardoor u genoeg ruimte heeft om meerdere planten te laten groeien. Met een hoogte van 200cm biedt de tent voldoende ruimte voor de gezonde ontwikkeling van uw planten. De tent is gemaakt van duurzaam canvas van 1680D, wat zorgt voor een optimale lichtreflectie en een langere levensduur. Met een draagkracht van 70kg kunt u uw planten veilig laten groeien in deze kweektent.

Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid

De Spider Farmer Kweektent 120x120x200cm is vervaardigd door het gerenommeerde merk Spider Farmer, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kweekproducten. Deze kweektent is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap, wat resulteert in een product van uitstekende kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat deze kweektent langdurig en betrouwbaar zal presteren, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele defecten of gebreken. Dit maakt de Spider Farmer Kweektent een ideale keuze voor serieuze kwekers die de beste resultaten willen behalen.

Optimale groeiruimte

Met een afmeting van 120x120cm biedt deze kweektent voldoende ruimte voor meerdere planten om optimaal te groeien. De tent geeft uw planten de ruimte die ze nodig hebben om zich volledig te ontwikkelen, zonder beperkingen in groei of verspreiding. Hierdoor kunnen uw planten gezonde wortelgroei, sterke stelen en weelderige bladeren ontwikkelen. Door gebruik te maken van een kweektent met een passende afmeting zoals deze, vergroot u de kans op een succesvolle en overvloedige oogst.

Duurzaam canvas voor optimale lichtreflectie

De Spider Farmer Kweektent is gemaakt van duurzaam canvas van 1680D, wat resulteert in een hoge lichtreflectie en efficiënt gebruik van uw verlichtingssysteem. Dit betekent dat uw planten zal profiteren van een gelijkmatige verdeling van het licht, waardoor ze de juiste hoeveelheid energie krijgen om te groeien en bloeien. Het duurzame canvas zorgt voor een optimale opname en reflectie van het licht, waardoor er minder verstrooiing of verlies van lichtontstaat. Dit resulteert in gezondere planten met stevigere takken en bladeren. Bovendien zorgt het duurzame canvas voor een langere levensduur van de kweektent, waardoor je jarenlang kunt genieten van de voordelen.

Sterke draagkracht voor veilig kweken

Met een sterke draagkracht van 70kg biedt de Spider Farmer Kweektent een veilige omgeving voor uw planten om in te groeien. U heeft de gemoedsrust dat uw kweektent uitgerust is met stevige stangen en een solide constructie, waardoor het gewicht van uw planten probleemloos wordt gedragen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over instabiliteit of breuk van uw kweektent tijdens het groeiproces. Door te kiezen voor een kweektent met goede draagkracht verkleint u de kans op ongelukkenof schade aan uw kostbare planten. U kunt met vertrouwen uw planten kweken in de Spider Farmer Kweektent, wetende dat de structuur sterk en veilig is.

  • Merk: Spider Farmer
  • Afmeting: 120x120cm
  • Hoogte: 200cm
  • Canvas: 1680D
  • Draagkracht: 70kg

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten
Gewicht
230

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Spider Farmer kweektent 120x120x200cm
Spider FarmerSpider Farmer kweektent 120x120x200cm
0 reviews

• Afmeting: 120x120cm • Hoogte: 200cm • Canvas: 1680D • Draagkracht: 70kg

• Afmeting: 120x120cm • Hoogte: 200cm • Canvas: 1680D • Draagkracht: 70kg

€239,99€179,95 Incl. btw
Toevoegen