WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

BAC Rootstimulator 120ml

BAC Wortelstimulator 120ml
Productomschrijving
Verhoog de groei van uw planten met de BAC Wortelstimulator 120 ml! Deze biologische plantenvoeding is speciaal ontwikkeld om de wortelgroei en bloemknoppen te stimuleren. Door de unieke mix van stoffen in deze voeding worden schadelijke stoffen effectief verwijderd en kunnen uw planten optimaal groeien. Perfect voor zowel hobbytuiniers als professionele kwekers die hoge kwaliteit en snelle resultaten willen bereiken. Geef uw planten een extra boost met de krachtige BAC Wortelstimulato..

Verhoog de groei van uw planten met de BAC Wortelstimulator 120 ml! Deze biologische plantenvoeding is speciaal ontwikkeld om de wortelgroei en bloemknoppen te stimuleren. Door de unieke mix van stoffen in deze voeding worden schadelijke stoffen effectief verwijderd en kunnen uw planten optimaal groeien. Perfect voor zowel hobbytuiniers als professionele kwekers die hoge kwaliteit en snelle resultaten willen bereiken.

Geef uw planten een extra boost met de krachtige BAC Wortelstimulator 120 ml! Deze plantenvoeding is bekend om zijn ondersteuning bij het absorberen van voedingsstoffen en het versterken van de wortels. Bovendien is de voeding vrij van schadelijke stoffen en zorgt het voor gezonde en energieke planten. Als u op zoek bent naar een product dat uw planten naar een hoger niveau tilt, dan is de BAC Wortelstimulator 120 ml een must-have voor uw tuin.

Verbeterde wortelgroei

De BAC Wortelstimulator 120 ml is speciaal ontwikkeld om de wortelgroei van uw planten te stimuleren. Dankzij de unieke mix van stoffen in deze plantenvoeding kunnen de wortels sneller en sterker groeien. Sterke en gezonde wortels zijn essentieel voor een goede opname van voedingsstoffen, waardoor uw planten beter kunnen groeien en bloeien. Met de BAC Wortelstimulator 120 ml verbetert u de vitaliteit van uw planten en zorgt u voor een krachtigere groei.

Stimuleert bloemknoppen

Naast het bevorderen van de wortelgroei, helpt de BAC Wortelstimulator 120 ml ook bij het stimuleren van de vorming van bloemknoppen. Door de unieke mix van voedingsstoffen worden de benodigde energiereserves opgebouwd in de plant, waardoor deze beter kan bloeien. Regelmatig gebruik van de Wortelstimulator resulteert in een overvloed aan bloemen en een weelderige bloeiende tuin.

Verwijderen van schadelijke stoffen

De BAC Wortelstimulator 120 ml bevat een unieke mix van stoffen die helpen bij het effectief verwijderen van schadelijke stoffen uit de bodem. Deze schadelijke stoffen kunnen anders een negatieve invloed hebben op de gezondheid en groei van uw planten. Door regelmatig gebruik van de Wortelstimulator, zorgt u ervoor dat uw planten optimaal kunnen groeien zonder te worden geremd door schadelijke stoffen. Verwijdering van deze stoffen resulteert in gezondere en sterkere planten.

  • Merk - BAC
  • EAN - 6221237259762
  • Biologisch - Ja
  • Voor substraat - Aarde

Productspecificaties

Merk
BAC
Gewicht
120

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

BAC Wortelstimulator 120ml
BACBAC Wortelstimulator 120ml
0 reviews

Verhoog de groei van uw planten met de BAC Wortelstimulator 120 ml! Deze biologische plantenvoeding is speciaal ontwikkeld om de wortelgroei en bloemknoppen te stimuleren. Door de unieke mix van stoffen in deze voeding worden schadelijke stoffen effectief

Verhoog de groei van uw planten met de BAC Wortelstimulator 120 ml! Deze biologische plantenvoeding is speciaal ontwikkeld om de wortelgroei en bloemknoppen te stimuleren. Door de unieke mix van stoffen in deze voeding worden schadelijke stoffen effectief

€32,95 Incl. btw
Toevoegen