WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Mars Hydro Kweektent 100x100x180 cm

3-5 werkdagen

Productomschrijving
Maak kennis met de Mars Hydro Kweektent 100x100x180 cm! Deze kwalitatieve kweektent is speciaal ontworpen voor indoor tuiniers en biedt de perfecte omgeving voor het verbouwen van planten. Dankzij het sterke canvas van 1680D en de draagkracht van 50 kg garandeert deze kweektent duurzaamheid en stabiliteit. Met een afmeting van 100x100 cm en een hoogte van 180 cm biedt de Mars Hydro Kweektent voldoende ruimte voor het kweken van verschillende soorten planten. Of je nu een beginnende tuinier be..

Maak kennis met de Mars Hydro Kweektent 100x100x180 cm! Deze kwalitatieve kweektent is speciaal ontworpen voor indoor tuiniers en biedt de perfecte omgeving voor het verbouwen van planten. Dankzij het sterke canvas van 1680D en de draagkracht van 50 kg garandeert deze kweektent duurzaamheid en stabiliteit. Met een afmeting van 100x100 cm en een hoogte van 180 cm biedt de Mars Hydro Kweektent voldoende ruimte voor het kweken van verschillende soorten planten. Of je nu een beginnende tuinier bent of een ervaren hobbyist, deze kweektent zorgt voor optimale groeiomstandigheden en helpt je om een succesvolle oogst te behalen.

Flexibiliteit voor verschillende planten

De Mars Hydro Kweektent biedt voldoende ruimte en flexibiliteit om verschillende soorten planten te kweken. Met een afmeting van 100x100 cm en een hoogte van 180 cm, kun je gemakkelijk meerdere plantenbakken en potten plaatsen. Of je nu tomaten, kruiden of bloemen wilt kweken, deze kweektent biedt de juiste ruimte en omgeving voor een succesvolle groei. Je kunt ook de interne indeling aanpassen met behulp van rekken of planken om de ruimte nog efficiënter te gebruiken.

Duurzaamheid en stabiliteit

De Mars Hydro Kweektent is gemaakt van hoogwaardig canvas met een sterke dichtheid van 1680D. Dit sterke materiaal garandeert een uitstekende duurzaamheid en weerstand tegen scheuren of slijtage. Het stevige frame zorgt ervoor dat de kweektent stabiel blijft, zelfs wanneer je deze volledig beladen hebt met planten en accessoires. Met een draagkracht van 50 kg kunnen al je benodigdheden veilig worden opgeborgen zonder risico op instorten. Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen gedurende het hele teeltproces.

Optimaliseer de groeiomstandigheden

Dankzij de Mars Hydro Kweektent kun je de groeiomstandigheden van je planten eenvoudig optimaliseren en beheersen. De kweektent is voorzien van meerdere ventilatieopeningen die kunnen worden gebruikt voor het instellen en reguleren van de luchtstroom, waardoor een gezonde omgeving wordt gecreëerd voor je planten. Daarnaast is de tent uitgerust met reflecterende mylar aan de binnenkant, wat zorgt voor een maximale verdeling van het licht binnenin de tent. Dit betekent dat je planten gelijkmatig worden blootgesteld aan essentieel licht, waardoor ze beter kunnen groeien en bloeien.

Eenvoudig op te zetten en te gebruiken

De Mars Hydro Kweektent is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met het eenvoudige montagesysteem kun je de tent snel en moeiteloos opzetten, zonder dat je extra gereedschap nodig hebt. De meegeleverde handleiding begeleidt je stapsgewijs door het installatieproces, zelfs als je geen ervaring hebt. Daarnaast is de kweektent handig in gebruik met meerdere ritsopeningen en handvatten voor gemakkelijke toegang tot je planten. Of je nu een beginnende tuinier bent of een ervaren hobbyist, deze kweektent helpt je om zonder gedoe te genieten van het kweken van gezonde en weelderige planten.

  • Merk: Mars Hydro
  • Afmeting: 100x100 cm
  • Hoogte: 180 cm
  • Canvas: 1680D

Productspecificaties

Categorie
Kweektenten
Gewicht
180

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Mars Hydro kweektent 100x100x180 cm
Mars HydroMars Hydro kweektent 100x100x180 cm
0 reviews

• Afmeting: 100x100cm • Hoogte: 180cm • Canvas: 1680D • Draagkracht: 50kg

• Afmeting: 100x100cm • Hoogte: 180cm • Canvas: 1680D • Draagkracht: 50kg

€179,99 Incl. btw
Toevoegen