WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  BioBizz pH+ 5 Liter

  Deliverytime

  BioBizz pH+ 5 Liter
  Productomschrijving
  Met BioBizz pH+ kunt u uw planten voorzien van optimale voeding. Deze unieke formule is speciaal ontworpen om de pH-waarde van uw plantenvoeding te reguleren, zodat uw planten de best mogelijke groeiomstandigheden hebben. Het gebruik van BioBizz pH+ zorgt voor gezonde, sterke planten en een overvloedige oogst. De pH+ is geschikt voor alle soorten plantenvoeding en is daarmee een veelzijdige toevoeging aan uw kast met tuinbenodigdheden. Bovendien is de BioBizz pH+ verkrijgbaar in een ..

  Met BioBizz pH+ kunt u uw planten voorzien van optimale voeding. Deze unieke formule is speciaal ontworpen om de pH-waarde van uw plantenvoeding te reguleren, zodat uw planten de best mogelijke groeiomstandigheden hebben. Het gebruik van BioBizz pH+ zorgt voor gezonde, sterke planten en een overvloedige oogst.

  De pH+ is geschikt voor alle soorten plantenvoeding en is daarmee een veelzijdige toevoeging aan uw kast met tuinbenodigdheden. Bovendien is de BioBizz pH+ verkrijgbaar in een handige en royale verpakking van maar liefst 5 liter, waardoor u gegarandeerd langdurig genoeg voeding ter beschikking heeft. Zorg dat uw planten alles krijgen wat ze nodig hebben met de BioBizz pH+.

  Voordelen van BioBizz pH+ 5ltr

  Het gebruik van BioBizz pH+ heeft verschillende voordelen voor uw planten en de groeiomstandigheden. Hieronder leggen we enkele voordelen uit die u zullen helpen begrijpen hoe BioBizz pH+ uw planten kan helpen floreren:

  Reguleert pH-waarde van de voeding

  Planten hebben een specifieke pH-waarde nodig om optimaal te kunnen groeien en zich te ontwikkelen. Met BioBizz pH+ kunt u de pH-waarde van de voeding op een veilige en nauwkeurige manier reguleren, wat er vervolgens voor zal zorgen dat uw planten beter kunnen absorberen en benutten. Bovendien verhoogt BioBizz pH+ de stikstofopname in uw planten waardoor ze harder kunnen groeien. Gegarandeerd gezondere en krachtigere planten!

  Geschikt voor alle soorten plantenvoeding

  BioBizz pH+ werkt perfect met alle soorten plantenvoeding, inclusief meststoffen, additieven en micro-organismen. Of u nu organisch, biologisch of chemisch voedt, BioBizz pH+ zal optimale resultaten leveren. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken welk voedingsschema u hanteert. Zodra u BioBizz pH+ toevoegt, bent u verzekerd van gezonde en veerkrachtige planten.

  5 liter, groot voordeel

  Met een inhoud van 5 liter geeft BioBizz pH+ u waar voor uw geld. Het is namelijk een grote hoeveelheid die u niet vaak zult moeten vervangen en dit zorgt voor langdurige voeding van uw planten. Bovendien is het gebruiksgemak hoog doordat het oerdegelijke verpakking heeft en minder snel onnodig zal morsen.

  Kortom, BioBizz pH+ is een onmisbaar hulpmiddel als u wilt dat uw planten er gezonden processen en sneller kunnen groeien. Investeer dus vandaag nog in de kwaliteit van uw plantenvoeding.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237262670
  Gewicht
  5000
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  BioBizz pH+ 5ltr
  BiobizzBioBizz pH+ 5ltr
  reviews

  Met BioBizz pH+ kunt u uw planten voorzien van optimale voeding. Deze unieke formule is speciaal ontworpen om de pH-waarde van uw plantenvoeding te reguleren, zodat uw planten de best mogelijke groeiomstandigheden hebben. Het gebruik van BioBizz

  Met BioBizz pH+ kunt u uw planten voorzien van optimale voeding. Deze unieke formule is speciaal ontworpen om de pH-waarde van uw plantenvoeding te reguleren, zodat uw planten de best mogelijke groeiomstandigheden hebben. Het gebruik van BioBizz..

  €51,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking