WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete Kweekkast met Mars Hydro (60x60cm)

Productomschrijving
Deze compacte kweekkast wordt compleet ingericht geleverd met een Mars HydroTS1000 LED kweeklamp. De kweekkast is robuust uitgevoerd met een aluminium frame en PVC-sandwich platen. De nieuwe uitvoering van de Bonanza 0,35m2 heeft openslaande draaideuren waardoor je planten nog beter bereikbaar zijn. Bovendien is de Bonanza Mini led kweekkast ook voorzien van sloten waarmee de kweekkast veilig kan worden afgeslo..

Deze compacte kweekkast wordt compleet ingericht geleverd met een Mars HydroTS1000 LED kweeklamp. De kweekkast is robuust uitgevoerd met een aluminium frame en PVC-sandwich platen. De nieuwe uitvoering van de Bonanza 0,35m2 heeft openslaande draaideuren waardoor je planten nog beter bereikbaar zijn. Bovendien is de Bonanza Mini led kweekkast ook voorzien van sloten waarmee de kweekkast veilig kan worden afgesloten.

Geurloze en Geruisloze Kweekkast

De Bonanza 0,35m2 heeft net als de andere modellen uit deze serie een mini fan met geluiddemper zodat de lucht uit de kast geruisloos wordt afgezogen. Door de ventilator ontstaat er onderdruk in de kas, waardoor er verse lucht kan worden aangezogen via de aan de achterzijde geplaatste G-tools luchtinlaten. In de geluiddemper is ook een geurfilter gemonteerd zodat er geen ongewenste luchtjes kunnen worden uitgeblazen. Het filter is niet duur en gaat ongeveer een jaar mee, dus je kunt het makkelijk zelf vervangen.

Kweekkast met Wifi Smartbox

De complete Bonaza kweekkast 0.35m3 is uitgerust met een Wifi Smartbox van G-Tools. Deze smartbox heeft in totaal vier stopcontacten om alle elektrische apparaten voor in de kast op aan te kunnen sluiten. Twee van de vier stopcontacten staan constant op spanning waarvan een wordt gebruikt voor de buisventilator/afzuiger. De twee andere stopcontacten zijn volledig naar eigen wens te besturen. Door de gratis app te downloaden kunnen deze contacten gebruikt worden voor de lampen en eventuele toebehoren als een watersysteem op te kunnen bedienen. Door middel van een WIFI signaal kun je op afstand deze apparaten bedienen. Mocht je deze functie niet gebruiken, dan biedt de Smartbox een analoge tijdklok waarmee je de apparaten alsnog kunt bedienen. Denk hierbij aan het automatisch aan en uitzetten van de kweeklamp.

Mars Hydro TS-1000 Kweekkast

De nieuwste ontwikkeling van Mars Hydro is de TS-serie full-spectrum led kweeklampen. Deze serie lampen is de vervanger voor de welbekende groene Mars Hydro Reflector-serie en heeft als voornaamste verandering een completer lichtspectrum. Ook het bedrijf Mars Hydro blijft streven naar het hebben dan de meest efficiënte producten, door doorbraken komt Mars steeds dichterbij de meest ideale led kweeklamp voor mensen met een beperkt budget. De TS-1000 is betaalbaar, verbruikt slechts150 wattop maximaal vermogen, geeft bijna geen warmte af, wordt passief gekoeld en biedt zeer krachtig licht van tot wel (2,7 umol/J). De lamp belicht tijdens de(groei) 120 x 120 centimeteren tijdens de(bloei) 80 x 80 centimetermet als ophanghoogte 30 tot 40 centimeter boven de plant.


Specificaties Mars Hydro kweekkast:

  • Lamp:Mars Hydro TS-1000
  • Afmetingen: 61 x 61 x 176 cm
  • Oppervlakte:0,35m2
  • Materiaal kast: PVC/XPS/PVC sandwich panelen
  • Buisventilator: G-Tools mini fan 185m3/uur met ingebouwde demper
  • Filter: Prima Klima K2600
  • Timer: Wifi Smartbox
  • Garantie: 1 jaar (op technische installatie)

Productspecificaties

Categorie
Kweekkasten
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Complete Kweekkast met Mars Hydro (60x60cm)
Mars HydroComplete Kweekkast met Mars Hydro (60x60cm)
0 reviews

Deze compacte kweekkast wordt compleet ingericht geleverd met een Mars HydroTS1000 LED kweeklamp. De kweekkast is robuust uitgevoerd met een aluminium frame en PVC-sandwich platen. De nieuwe uitvoering van de Bonanza 0,35m2 heeft openslaande draaideuren w

Deze compacte kweekkast wordt compleet ingericht geleverd met een Mars HydroTS1000 LED kweeklamp. De kweekkast is robuust uitgevoerd met een aluminium frame en PVC-sandwich platen. De nieuwe uitvoering van de Bonanza 0,35m2 heeft openslaande draaideuren w

€1.102,00€1.059,95 Incl. btw
Toevoegen