WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Biogreen Palma Kachel Incl. Thermostaat

Biogreen Biogreen Palma Kachel Incl. Thermostaat
Productomschrijving
De Biogreen Palma Kachel is speciaal ontworpen voor het verwarmen van uw kweekruimte of kas. De kachel wordt geleverd inclusief thermostaat. Voor het materiaal is gekozen voor roestvrijstaal, en de materialen zijn van hoge kwaliteit. De palma kachel is ideaal voor kleinere kweekruimtes en heeft een luchtcirculatie van 163m3/h. Met de meegeleverde thermostaat kunt u zelf een temperatuur instellen tussen -50°C - 99°C. Dankzij de rubberen antislip poten kan de kachel overal geplaatst worden..
De Biogreen Palma Kachel is speciaal ontworpen voor het verwarmen van uw kweekruimte of kas. De kachel wordt geleverd inclusief thermostaat. Voor het materiaal is gekozen voor roestvrijstaal, en de materialen zijn van hoge kwaliteit. De palma kachel is ideaal voor kleinere kweekruimtes en heeft een luchtcirculatie van 163m3/h. Met de meegeleverde thermostaat kunt u zelf een temperatuur instellen tussen -50°C - 99°C. Dankzij de rubberen antislip poten kan de kachel overal geplaatst worden zonder zorgen. Het verbruik van de kachel is 1500W. Dankzij de ventilatie snelheid van 163m3/h kan de warme lucht snel verspreid worden door de kweekruimte en zal u al direct het effect ervaren.

Zorg voor een goede circulatie

De Phoenix kachel werkt ideaal in de meeste omstandigheden. Het kan zijn dat in bepaalde hoeken van uw kweekruimte het nog steeds te koud is ondanks de kachel op vol vermogen draait. De reden hiervan kan zijn dat u geen goede lucht circulatie in uw kweekruimte heeft. De warmte wordt niet efficiënt verplaatst en zo ontstaan er spots waar de warmte niet kan komen. Een oplossing hiervoor is om de temperatuur iets lager te zetten en de circulatie hoger. Als u de temperatuur zo hoog mogelijk zet en er nog steeds koude plekken ontstaan betekent dat u enorm veel warmte en stroom verspilt.
Een alternatieve oplossing zou zijn om meer ventilatoren in uw ruimte te plaatsen.

Specificaties:

  • Verbruik: 1500W/ 512 BTUs
  • Gewicht: 2kg
  • Afmeting: 280 x 195 x 315mm
  • Ventilator verbruik: 53W/ 180BTUs
  • Luchtcirculatie: 163m3/h
  • IP-waarde: IPX4
  • Positie: staand
  • Kabellengte: 2meter
  • Plug-and-play
  • Inclusief thermostaat

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Biogreen Palma Kachel Incl. Thermostaat
BiogreenBiogreen Palma Kachel Incl. Thermostaat
0 reviews

De Biogreen Palma Kachel is speciaal ontworpen voor het verwarmen van uw kweekruimte of kas. De kachel wordt geleverd inclusief thermostaat. Voor het materiaal is gekozen voor roestvrijstaal, en de materialen zijn van hoge kwaliteit. De palma kachel is id

De Biogreen Palma Kachel is speciaal ontworpen voor het verwarmen van uw kweekruimte of kas. De kachel wordt geleverd inclusief thermostaat. Voor het materiaal is gekozen voor roestvrijstaal, en de materialen zijn van hoge kwaliteit. De palma kachel is id

€199,95 Incl. btw
Toevoegen