WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Plagron Hydro A&B 1 Liter

  Donderdag in huis

  Plagron Plagron Hydro A&B 1 Liter
  Productomschrijving
  Kweek je middels hydrocultuur en wil je maximale controle hebben over de ontwikkeling van je planten? Dan kies je voor de 100% HYDRO producten van Plagron. Met de 100% HYDRO meststoffen heb je volledige controle over de voedings- en pH-waarden die je planten krijgen. De 100% HYDRO producten zijn herkenbaar door het blauwe etiket.Combineer de 100% HYDRO producten voor een optimaal resultaat100% HYDRO bestaat uit diverse substraten en basisvoedingen voor h..


  Kweek je middels hydrocultuur en wil je maximale controle hebben over de ontwikkeling van je planten? Dan kies je voor de 100% HYDRO producten van Plagron. Met de 100% HYDRO meststoffen heb je volledige controle over de voedings- en pH-waarden die je planten krijgen. De 100% HYDRO producten zijn herkenbaar door het blauwe etiket.

  Combineer de 100% HYDRO producten voor een optimaal resultaat

  100% HYDRO bestaat uit diverse substraten en basisvoedingen voor hydroculturen. Je kunt de 100% HYDRO producten perfect met elkaar combineren. De 100% HYDRO producten zijn ook goed met de UNIVERSAL producten te combineren die herkenbaar zijn door het paarse etiket. Kijk naar het 100% HYDRO Grow Schedule waarin een combinatie met Power Roots, Pure Enzym en Green Sensation wordt geadviseerd voor een optimaal resultaat.

  Dosering en gebruik

  Voor gebruik goed schudden. Maximaal 2,5 ml Hydro A toevoegen per 1 liter water (1:400). Gebruik bij elke dosering Hydro A een zelfde hoeveelheid Hydro B. Gebruik deze gecombineerde voedingsoplossing bij elke watergeefbeurt.

  Eigenschappen

  Hydro A
  NPK (3-0-1)
  Ca 4,2%
  MgO 0,4%
  Hydro B
  NPK (1-3-6)
  MgO 1,4%

  Verpakking

  Hydro A&B is verkrijgbaar in 1 liter fles en 5 liter kan.

  Productspecificaties

  EAN
  6221237260355
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Plagron Hydro A & B 1ltr
  PlagronPlagron Hydro A & B 1ltr
  reviews

  Kweek je middels hydrocultuur en wil je maximale controle hebben over de ontwikkeling van je planten? Dan kies je voor de 100% HYDRO producten van Plagron. Met de 100% HYDRO meststoffen heb je volledige controle over de voedings- en pH-waarden die je plan

  Kweek je middels hydrocultuur en wil je maximale controle hebben over de ontwikkeling van je planten? Dan kies je voor de 100% HYDRO producten van Plagron. Met de 100% HYDRO meststoffen heb je volledige controle over de voedings- en pH-waarden die je plan..

  €14,25€12,25 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking