WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Biotabs PK Booster Compost Tea 2000 gram

1-2 werkdagen

Biotabs PK Booster Compost Tea 2000g
Productomschrijving
Maak kennis met de Biotabs PK Booster Compost Tea in 2000 gram! Dit fantastische product van het merk Biotabs is speciaal ontwikkeld voor indoor kwekers die op zoek zijn naar een krachtige en effectieve plantenvoeding. Met een inhoud van 2000 gram biedt deze compost thee de perfecte voedingsstoffen en boost voor jouw planten. Maar dat is niet alles! Door de speciale mix van ingrediënten worden de natuurlijke processen in de bodem gestimuleerd en wordt de microbiële activiteit bevorderd. Hie..

Maak kennis met de Biotabs PK Booster Compost Tea in 2000 gram! Dit fantastische product van het merk Biotabs is speciaal ontwikkeld voor indoor kwekers die op zoek zijn naar een krachtige en effectieve plantenvoeding. Met een inhoud van 2000 gram biedt deze compost thee de perfecte voedingsstoffen en boost voor jouw planten. Maar dat is niet alles! Door de speciale mix van ingrediënten worden de natuurlijke processen in de bodem gestimuleerd en wordt de microbiële activiteit bevorderd. Hierdoor kunnen jouw planten optimaal groeien en floreren. En niet te vergeten, met de huidige aanbieding kan je dit geweldige product nu kopen voor een verkoopprijs van slechts €58,95! Mis deze kans niet en geef jouw planten de beste verzorging met de Biotabs PK Booster Compost Tea!

Verhoogde opbrengsten en kwaliteit

Met de Biotabs PK Booster Compost Tea in 2000 gram kunnen indoor kwekers genieten van verhoogde opbrengsten en een verbeterde kwaliteit van hun planten. De speciaal ontwikkelde mix van voedingsstoffen zorgt ervoor dat jouw planten alle essentiële elementen krijgen die ze nodig hebben om optimaal te groeien en te bloeien. Dit resulteert in gezondere, sterkere en veerkrachtigere planten, met grotere opbrengsten en betere smaak.

Stimuleert microbiële activiteit

Door de unieke ingrediëntenmix van de Biotabs PK Booster Compost Tea wordt de microbiële activiteit in de bodem gestimuleerd. De micro-organismen in de compost thee helpen bij het afbreken van organisch materiaal en het vrijgeven van voedingsstoffen. Dit bevordert de groei van nuttige bacteriën en schimmels, waardoor de bodem gezonder wordt en de opname van voedingsstoffen wordt verbeterd. Hierdoor profiteer je niet alleen van gezondere en sterkere planten, maar ook van een betere bodemstructuur en -kwaliteit.

Natuurlijke plantenvoeding zonder chemische toevoegingen

Een belangrijk voordeel van de Biotabs PK Booster Compost Tea is dat het een natuurlijke plantenvoeding is, zonder chemische toevoegingen. Dit zorgt ervoor dat jouw planten gevoed worden op een veilige en milieuvriendelijke manier. De compost thee bevat een rijke mix van organisch materiaal, mineralen en sporenelementen die ervoor zorgen dat jouw planten alle benodigde voedingsstoffen krijgen. Daarnaast draagt het biologische karakter bij aan een gezonde bodem, waarin de natuurlijke balans behouden blijft en schadelijke chemicaliën worden vermeden.

  • Merk: Biotabs
  • Inhoud: 2000 gram
  • Verkoopprijs: €69,95 €58,95
  • Varianten: Biotabs PK Booster Compost Tea 2000 gram

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Biotabs PK Booster Compost Tea 2000g
BiotabsBiotabs PK Booster Compost Tea 2000g
0 reviews

• Merk: Biotabs • Inhoud: 2000 gram

• Merk: Biotabs • Inhoud: 2000 gram

€69,95€58,95 Incl. btw
Toevoegen