WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 356mm 5 meter

Combi Connect Luchtslang 356mm 5 meter
Productomschrijving
Ervaar het gemak van de Combiconnect Luchtslang met een diameter van 254mm en lengte van 5 meter. Dit product is de perfecte oplossing om lucht te verplaatsen vanaf de bron naar de gewenste bestemming. Door de speciaal ontworpen structuur hoeft u zich geen zorgen te maken over slijtage of lekkages, wat zorgt voor een ononderbroken toepassing van deze slang. Kenmerken van de Combiconnect Luchtslang 254mm 5 meter De Combiconnect Luchtslang heeft veel te bieden, met een merknaam ..

Ervaar het gemak van de Combiconnect Luchtslang met een diameter van 254mm en lengte van 5 meter. Dit product is de perfecte oplossing om lucht te verplaatsen vanaf de bron naar de gewenste bestemming. Door de speciaal ontworpen structuur hoeft u zich geen zorgen te maken over slijtage of lekkages, wat zorgt voor een ononderbroken toepassing van deze slang.

Kenmerken van de Combiconnect Luchtslang 254mm 5 meter

De Combiconnect Luchtslang heeft veel te bieden, met een merknaam die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. In tegenstelling tot veel andere slangen van gelijke grootte heeft dit product geen kleur voor het oog, wat hem functioneel en commercieel maakt inzetbaar in een breed scala van toepassingen. Met een lengte van 5 meter kunt u uw installatie gemakkelijk op verschillende punten configureren. Dit product wordt geleverd met een diameter van 254 mm om genoeg lucht te leveren voor zelfs de grootste machines.

Voordelen

Combiconnect Luchtslang 254mm 5 meter is een perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteitsslangen. Het levert vele voordelen op zoals stabiliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Stabiliteit

De 254mm diameter zorgt ervoor dat deze luchtslang enorm stevig is en geschikt is voor meerdere doeleinden. De Combiconnect Luchtslang 254mm 5 meter geeft uw machines extra stabiliteit en betrouwbaarheid waardoor de machines veilig en efficiënter kunnen worden gebruikt. Het boven ten goede komen aan de financiën van uw bedrijf omdat u minder reparaties hoeft te verrichten en uw machine langer mee zal gaan.

Duurzaamheid en Gebruiksgemak

De Combiconnect Luchtslang 254mm 5 meter is speciaal gemaakt om weerstand te bieden tegen slijtage, vochtigheid en extreme temperaturen en inzettingen. Ongeacht de toepassingen waar de slang wordt gebruikt, het blijft effectief en functioneert optimaal. Dit maakt het gekwalificeerd als zijnde een duurzaam, multifunctioneel en betrouwbaar merk. Door zijn 5 meter lengte en flexibiliteit kunt u vrijwel overal toegang krijgen, zelfs tot de meest ontoegankelijke gebieden binnenin uw machines!

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 356mm 5 meter
Combi ConnectCombiconnect 356mm 5 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 356mm en als lengte 5 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 356mm en als lengte 5 meter

€39,88 Incl. btw
Toevoegen