WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

24 juli 2020

De levensduur van een LED kweeklamp

LED kweeklampen zijn razend populair vanwege de vele voordelen wat kweken met led met zich meebrengt. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de levensduur van LED kweeklampen. Wilt u gaan kweken met LED? Bekijk dan hier ons aabod led kweeklampen. LED is duurzaam, efficiënt en super milieuvriendelijk!

Levensduur van minimaal 50.000 branduren

Zoals u van led gewend bent gaan de lampen zeer lang mee en verbruiken led kweeklampen vele malen minder stroom als traditionele kweeklampen. HPS kweeklampen zijn na ieder jaar aan vervanging toe, in vergelijking met led is dit een overbodige kostenpost. LED kweeklampen staan bekend om haar lage verbruik, maar ook om de lange levensduur. LED kweeklampen hebben namelijk een minimale levensduur van 50.000 branduren zonder lichtintensiteit te verliezen. Omgerekend, uitgaande van 12 branduren per dag betekend dit een minimale levensduur van 10 jaar zonder lichtintensiteit te verliezen. Tevens zijn de meeste led kweeklampen binnen ons assortiment voorzien van een aparte groei en bloeistand. Nooit meer lampen vervangen tijdens de overschakeling tussen groei en bloeilicht. Een HPS kweeklamp heeft een maximale levensduur van 6500 branduren (ongeveer een jaar). Overstappen op het kweken met led bespaard u dus ruim 11 groei en bloeilampen en een aanzienlijke hoeveelheid overbodige stroomkosten.

Stap vandaag nog over op het kweken met LED en bespaar op uw energiekosten, voedingskosten, waterverbruik en routine matige aankopen (vervanging van HPS lampen)!

Laat een reactie achter

Comment form - Text

* Verplichte velden