WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 160mm 10 meter

Combi Connect Luchtslang 160mm 10 meter
Productomschrijving
De Combiconnect luchtslang in de afmetingen 102mm x 10 meter is een kwalitatief hoogwaardige slang voor luchttoevoer en -afvoer. Deze luchtslang is geproduceerd door het merk Combiconnect, dat bekend staat om haar uitstekende kwaliteit. De afmetingen van 102mm x 10 meter maken deze slang geschikt voor diverse toepassingen.Deze luchtslang biedt veel flexibiliteit door het gebruik van het materiaal flexibel PVC. Dit maakt de slang eenvoudig te hanteren en te installeren. De Combiconnect ..

De Combiconnect luchtslang in de afmetingen 102mm x 10 meter is een kwalitatief hoogwaardige slang voor luchttoevoer en -afvoer. Deze luchtslang is geproduceerd door het merk Combiconnect, dat bekend staat om haar uitstekende kwaliteit. De afmetingen van 102mm x 10 meter maken deze slang geschikt voor diverse toepassingen.

Deze luchtslang biedt veel flexibiliteit door het gebruik van het materiaal flexibel PVC. Dit maakt de slang eenvoudig te hanteren en te installeren. De Combiconnect luchtslang heeft geen specifieke kleur, waardoor deze overal toepasbaar is. Met zijn afmetingen en materiaal is de Combiconnect luchtslang 102mm x 10 meter een perfect product voor bedrijven die continu werken met luchttoevoer- of afvoersystemen!

Voel de koele lucht met de Combiconnect Luchtslang

De Combiconnect Luchtslang van 102mm is een must-have voor elke koel- of ventilatiesystemen. Deze flexibele PVC-slang zorgt voor een vlotte luchtdoorstroming en vermindert zo de luchtdruk. Gebruikers zijn gecharmeerd door hoe makkelijk het is om de slang te installeren – dit kan binnen enkele minuten gedaan worden. Eindgebruikers kunnen zo eenvoudig koel- of ventilatiesystemen integreren in hun faciliteiten.

De Combiconnect Luchtslang is duurzaam

Een van de opvallendste eigenschappen van deze luchtslang is de duurzaamheid. Deze pijp scheurt niet snel en is tegen strenge omstandigheden bestand. Velen die de luchtslang gebruikt hebben, hebben ons laten weten dat de kwaliteit van de producten fenomenaal is. Voeg hierbij nog eens het feit dat het productieproces van de luchtslang zo doordacht is en gebruikmaakt van hoge kwaliteit materialen. Dit laatste draag bij aan het totale concept van onze luchtkanaaltechnologie.

De Combiconnect Luchtslang levert consistente prestaties

De flexibele constructie van de Combiconnect-luchtslang zorgt voor een consequente en effectieve prestatie, ongeacht de uiteenlopende temperaturen en beperkingen van de apparatuur waartoe het behoort. Door de relatieve tolerantie van deze luchtslang kunnen eindgebruikers ontwerpinspanningen minimaliseren en toch hun apparatuur presteren onder duurzame, betrouwbare en efficiënte omstandigheden.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 160mm 10 meter
Combi ConnectCombiconnect 160mm 10 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 160mm en als lengte 10 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 160mm en als lengte 10 meter

€27,61 Incl. btw
Toevoegen