WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

RAM Wand Ventilator 40cm 45W

Productomschrijving
De Wandventilator van het merk RAM is een uitstekende ventilator die speciaal is ontworpen om aan de wand te bevestigen en voor een optimale luchtstroom in uw kweekruimte te zorgen. Deze ventilator heeft een handige grootte van 40cm en is dus niet te groot of te klein voor uw kweekruimte. U kunt de snelheid eenvoudig naar wens aanpassen vanwege de handige draaiknop functie die drie verschillende standen biedt. Daarnaast is deze ventilator gemaakt van duurzaam materiaal en beschikt het over me..

De Wandventilator van het merk RAM is een uitstekende ventilator die speciaal is ontworpen om aan de wand te bevestigen en voor een optimale luchtstroom in uw kweekruimte te zorgen. Deze ventilator heeft een handige grootte van 40cm en is dus niet te groot of te klein voor uw kweekruimte. U kunt de snelheid eenvoudig naar wens aanpassen vanwege de handige draaiknop functie die drie verschillende standen biedt. Daarnaast is deze ventilator gemaakt van duurzaam materiaal en beschikt het over metallische bladen, waardoor het gegarandeerd een lange levensduur heeft.

Interesse in professionaliteit en kwaliteit? Dan is de Wandventilator vanRAM een overdachte keuze! Het zwenkende ontwerp zorgt ervoor dat de hoeveelheid frisse lucht door de ruimte circuleert en de ventilator produceert nauwelijks geluid, waardoor uw kweekruimte constant voorzien wordt van frisse lucht zonder storende achtergrondgeluiden. En met het handige ontwerp om hem aan de wand te bevestigen is er geen tafel of bureau-ruimte meer nodig, als u nog extra groeiruimte wilt opeisen.

Oscillerende RAM wandventilator

De wandventilator van RAM biedt talloze voordelen voor uw kweekruimte. Een van de belangrijkste voordelen is de zwenkfunctie, waardoor u de ventilator kunt draaien om een volledige lucht circulatie te creëren. Hierdoor zal de lucht in uw kweekruimte schoner worden en zullen uw planten gezonder blijven. Bovendien heeft de ventilator 3 snelheden, waardoor u de optimale instelling voor uw ruimte kunt vinden. Of u nu een licht briesje of volledige wind nodig heeft, deze ventilator biedt het allemaal.

Een ander voordeel van de RAM wandventilator is de duurzaamheid van de metalen bladen. Deze ventilator is ontworpen om jarenlang mee te gaan en zal uw kas of kweekruimte voorzien van betrouwbare luchtstroming. De ventilator is zo ontworpen dat hij zeer stil werkt, waardoor hij uw planten niet storen bij hun groeiproces en dankzij de wandbevestiging is de ventilator erg makkelijk op te hangen. Zo kunt u de lucht in uw kamer circuleren zonder veel tijd en moeite te hoeven investeren.

De RAM wandventilator is de ideale lucht circulatie-oplossing voor uw kweekruimte. Het kan u helpen om veiligere, schonere en gezondere planten te kweken, zonder dat u enorm hoeft te investeren in ingewikkelde systemen of machines. Zwenkend, duurzaam en stil, het is een energiebesparende manier om uw kas koel te houden op warme dagen en de plantengroei te verbeteren.

Productspecificaties

Merk
RAM
Garantie
3 jaar

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Koen D op 31 Maart 2023
    Stil en effectief
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

RAM Wand Ventilator 40cm 45W
RAMRAM Wand Ventilator 40cm 45W
0 reviews

De Wandventilator van het merk RAM is een goede ventilator bedoeld om aan de wand op te hangen. Deze ventilator heeft een afmeting van 40cm en bevat 3 snelheden die u kunt aanpassen doormiddel van een draaiknop. Ook zwenkt de ventilator en zorgt dus voor

De Wandventilator van het merk RAM is een goede ventilator bedoeld om aan de wand op te hangen. Deze ventilator heeft een afmeting van 40cm en bevat 3 snelheden die u kunt aanpassen doormiddel van een draaiknop. Ook zwenkt de ventilator en zorgt dus voor

€59,95€49,95 Incl. btw
Toevoegen