WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Complete kweektent Spider Farmer SF1000

3-5 werkdagen

Productomschrijving
Als je op zoek bent naar een kosteneffectieve en probleemloze manier om een indoor kweekproject te creëren, dan is de Spider Farmer SF1000 growkit precies wat je nodig hebt! Deze combo set bevat alles wat je nodig hebt om indoor te telen in een compacte ruimte, inclusief een krachtige LED-lamp, een ventilator voor optimale luchtverversing en een timer om automatisch de verlichting van je planten te reguleren. Met deze 70 x 70 x 160 cm kweektent kun je zonder giswerk en stress plannen van het..

Als je op zoek bent naar een kosteneffectieve en probleemloze manier om een indoor kweekproject te creëren, dan is de Spider Farmer SF1000 growkit precies wat je nodig hebt! Deze combo set bevat alles wat je nodig hebt om indoor te telen in een compacte ruimte, inclusief een krachtige LED-lamp, een ventilator voor optimale luchtverversing en een timer om automatisch de verlichting van je planten te reguleren. Met deze 70 x 70 x 160 cm kweektent kun je zonder giswerk en stress plannen van het telen van maximaal 2 middelgrote of 4 kleine planten. 

Spider Farmer SF-1000

De SF-1000 Full Spectrum LED-kweeklamp is een geavanceerde verlichtingsoplossing voor binnenkwekers. Met zijn krachtige en efficiënte LED-technologie biedt deze lamp een volledig spectrum aan lichtgolven die essentieel zijn voor de groei en bloei van planten. De SF-1000 is ontworpen om het natuurlijke zonlicht na te bootsen en zorgt voor optimale fotosynthese, waardoor planten gezond kunnen groeien en overvloedige oogsten kunnen produceren. Met zijn compacte formaat en lage warmteafgifte is deze kweeklamp perfect geschikt voor kleine kweekruimtes. Bovendien is de SF-1000 energiezuinig en gaat hij lang mee, waardoor hij een duurzame keuze is voor elke kweker. Met de SF-1000 Full Spectrum LED-kweeklamp kunnen kwekers de controle nemen over hun binnenkweek en geweldige resultaten behalen.

Spider Farmer kweektent 70 x 70

De Spider Farmer 70 x 70 x 160 cm kweektent is een compacte en hoogwaardige oplossing voor binnenkwekers. Met zijn afmetingen van 70x70x160cm biedt deze tent voldoende ruimte voor het kweken van planten in een gecontroleerde omgeving. Het stevige frame en de duurzame stof zorgen voor een betrouwbare structuur die lichtdicht is en optimale isolatie biedt. De kweektent is voorzien van meerdere openingen en ventilatiepanelen, waardoor kwekers de luchtstroom en temperatuur kunnen reguleren. Het interieur van de tent is voorzien van een reflecterende coating die het licht gelijkmatig verspreidt, waardoor de planten optimaal kunnen profiteren van de beschikbare verlichting. Met de Spider Farmer 70x70x160cm kweektent kunnen kwekers een gecontroleerde en efficiënte omgeving creëren voor het kweken van gezonde en bloeiende planten.

Ventilator met snelheidsregelaar

De Spider Farmer 4 Inch Inline Duct Fan with Speed Controller Ventilation Exhaust Fan is een hoogwaardige ventilatieoplossing voor kweekruimtes. Deze ventilator is ontworpen om een optimale luchtcirculatie en ventilatie te bieden, wat essentieel is voor een gezonde groei van planten. De inline duct fan is uitgerust met een snelheidsregelaar, waarmee kwekers de luchtstroom naar wens kunnen aanpassen. Hierdoor kunnen ze de ideale omgeving creëren voor hun planten, waarbij de temperatuur en vochtigheidsniveaus optimaal worden gehouden. De Spider Farmer 4 Inch Inline Duct Fan is duurzaam en betrouwbaar, en zijn compacte formaat maakt het eenvoudig om in kweekruimtes te installeren. Met deze ventilator kunnen kwekers efficiëntie en controle toevoegen aan hun kweekomgeving, waardoor ze de beste resultaten kunnen behalen bij het kweken van gezonde en bloeiende planten.

Alle benodigdheden

De Spider Farmer-kweekset bestaat uit verschillende essentiële accessoires om binnenkwekers te helpen bij het optimaliseren van hun kweekomgeving. De set bevat een thermometer en hygrometer, waarmee de temperatuur en luchtvochtigheid nauwkeurig kunnen worden gemeten. Dit stelt kwekers in staat om de ideale omstandigheden te handhaven voor de groei van hun planten. Daarnaast bevat de set ook een timer, waarmee de verlichtingscycli kunnen worden geprogrammeerd om een consistente blootstelling aan licht te garanderen. Verder zijn er vier 19 liter rootpouch potten inbegrepen, die ruimte en optimale drainage bieden voor de wortels van de planten. De trellis plant netting helpt bij het ondersteunen en geleiden van de groeiende planten, terwijl de verstelbare rope clip hangers flexibiliteit bieden bij het ophangen van verlichting of andere apparatuur. Met deze Spider Farmer-kweekset hebben binnenkwekers alles wat ze nodig hebben om een georganiseerde en goed uitgeruste kweekruimte te creëren, waardoor ze optimale resultaten kunnen behalen bij het kweken van gezonde en weelderige planten.

  Productspecificaties

  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Complete Spider Farmer kweektent 70x70cm
  Spider FarmerComplete Spider Farmer kweektent 70x70cm
  0 reviews

  Eenvoudig starten met de complete kweektent van Spider Farmer. De kweekset dat bestaat uit een SF-1000 LED kweeklamp, tent, ventilator, koolstoffilter en meer.

  Eenvoudig starten met de complete kweektent van Spider Farmer. De kweekset dat bestaat uit een SF-1000 LED kweeklamp, tent, ventilator, koolstoffilter en meer.

  €459,95€399,95 Incl. btw
  Toevoegen