WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Advanced Nutrients Rhino Skin 1ltr

Vrijdag in huis

Advanced Nutrients Advanced Nutrients Rhino Skin 1ltr
Productomschrijving
Advanced Nutrients Rhino Skin 1ltr is een unieke, krachtige formule die speciaal is ontwikkeld om een sterk, gezond wortelstelsel op te bouwen en te behouden. Deze formule combineert zeven krachtige ingrediënten - waaronder humuszuren, zeewierextracten en chitine - die samenwerken om de ideale omgeving te creëren voor het grootste groeipotentieel. Na weken gebruik zul je grotere, dichtere planten hebben met een dikkere celwand die beter dan ooit bestand is tegen zware weersomstandigheden zo..

Advanced Nutrients Rhino Skin 1ltr is een unieke, krachtige formule die speciaal is ontwikkeld om een sterk, gezond wortelstelsel op te bouwen en te behouden. Deze formule combineert zeven krachtige ingrediënten - waaronder humuszuren, zeewierextracten en chitine - die samenwerken om de ideale omgeving te creëren voor het grootste groeipotentieel. Na weken gebruik zul je grotere, dichtere planten hebben met een dikkere celwand die beter dan ooit bestand is tegen zware weersomstandigheden zoals wind, regen en hitte. Of je nu tuinier bent, kweker of hobbyist, Advanced Nutrients Rhino Skin 1ltr biedt een gemakkelijke, kosteneffectieve manier om ervoor te zorgen dat je gewassen beschermd zijn tegen zelfs de zwaarste elementen die de natuur te bieden heeft.

De voordelen van Rhino Skin

Met Rhino Skin krijg je meer dan alleen extra sterke, robuuste stengels, stelen en takken. Advanced Nutrients Rhino Skin is een effectief kaliumsilicaat supplement op basis van silica dat de celwandstructuur versterkt en de stofwisseling activeert. Daarnaast geeft het je planten een dikke huid en maakt ze weerbaarder tegen hitte, droogte en andere omgevingsstress. Bovendien helpt het om overmatig vochtverlies door plantencelwanden te voorkomen.

Productspecificaties

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Advanced Nutrients Rhino Skin 1ltr
Advanced NutrientsAdvanced Nutrients Rhino Skin 1ltr
0 reviews

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

• Merk: Advanced Nutrients• Inhoud: 1 liter

€29,95 Incl. btw
Toevoegen