WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Easy Smart Garden 14

Morgen in huis

Banana
Productomschrijving
De Easy Smart Garden 14 is een unieke, unieke oplossing voor het kweken van verse producten in de keuken. Hij biedt niet alleen een scala aan vegetatie om uit te kiezen - kruiden, groenten, fruit en eetbare bloemen - de Garden is ook uitgerust met speciaal samengestelde plantenvoeding voor optimale voeding en een verstelbare LED-lamp voor efficiënte belichting. De Garden beschikt over drie specifieke lichtstanden voor verschillende soorten vegetatie, waardoor hij zelfs voor een beginnende tu..

De Easy Smart Garden 14 is een unieke, unieke oplossing voor het kweken van verse producten in de keuken. Hij biedt niet alleen een scala aan vegetatie om uit te kiezen - kruiden, groenten, fruit en eetbare bloemen - de Garden is ook uitgerust met speciaal samengestelde plantenvoeding voor optimale voeding en een verstelbare LED-lamp voor efficiënte belichting. De Garden beschikt over drie specifieke lichtstanden voor verschillende soorten vegetatie, waardoor hij zelfs voor een beginnende tuinier gemakkelijk te bedienen is. Met de Easy Smart Garden 14 kun je in het comfort van je eigen huis met verbeterd gemak genieten van vers geoogste producten.

Eenvoudig zelf kweken

Tuiniers van alle slag kunnen nu het hele jaar door genieten van het gemak en de voldoening van het oogsten van verse producten met de Easy Smart Garden 14. Het is een geautomatiseerd kweeksysteem dat weinig onderhoud vergt - je hoeft geen groene vingers te hebben om het te gebruiken! Met zijn speciale ontwerp voor planten zorgt deze tuintechnologie ervoor dat je planten de optimale hoeveelheid water, licht en voeding krijgen om te bloeien. Je krijgt er niet alleen heerlijke kruiden en groenten mee, maar het is ook een geweldige conversatiestarter in elke keuken. Zelfs als je geen ervaring hebt met tuinieren, maakt Easy Smart Garden 14 het kweken gemakkelijk met zijn biologisch afbreekbare potten die een minimale handmatige inspanning van je vragen - zodat je je kunt concentreren op wat het belangrijkst is - genieten van de vruchten van je arbeid!

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Easy Smart Garden 14
FlexitrayEasy Smart Garden 14
0 reviews

De Easy Smart Garden 14 is een unieke, unieke oplossing voor het kweken van verse producten in de keuken. Hij biedt niet alleen een scala aan vegetatie om uit te kiezen - kruiden, groenten, fruit en eetbare bloemen - de Garden is ook uitgerust met speciaa

De Easy Smart Garden 14 is een unieke, unieke oplossing voor het kweken van verse producten in de keuken. Hij biedt niet alleen een scala aan vegetatie om uit te kiezen - kruiden, groenten, fruit en eetbare bloemen - de Garden is ook uitgerust met speciaa

€89,95 Incl. btw
Toevoegen