WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Luchtslang 406mm 5 meter

Combi Connect Luchtslang 406mm 5 meter
Productomschrijving
De Combiconnect Luchtslang (305mm x 5m) is de perfecte oplossing voor het aansluiten van hoge capaciteit ventilatiesystemen. Dit hoogwaardige luchtafvoersysteem is gemaakt van duurzaam materiaal om luchtbeweging soepel en geluidsarm te garanderen. Hierdoor is deze slang zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld kassen, laboratoria, en veehouderijen. Product Eigenschappen De Combiconnect Luchtslang wordt geleverd met 5 meter aan verbindingsbuis, met een diameter va..

De Combiconnect Luchtslang (305mm x 5m) is de perfecte oplossing voor het aansluiten van hoge capaciteit ventilatiesystemen. Dit hoogwaardige luchtafvoersysteem is gemaakt van duurzaam materiaal om luchtbeweging soepel en geluidsarm te garanderen. Hierdoor is deze slang zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld kassen, laboratoria, en veehouderijen.

Product Eigenschappen

De Combiconnect Luchtslang wordt geleverd met 5 meter aan verbindingsbuis, met een diameter van maar liefst 305mm. Deze buis heft samen met de ongeëvenaarde geluidsreductie, garantie voor maximale ventilatiecapaciteit. Het design van de luchtslang zelf, is conservatief. Alhoewel er geen kleurkeuze mogelijkheid is bij dit product, zorgt het innoverende ontwerp voor esthetische harmonie met uw ventilatiesysteem.

Lichte en Duurzame Bouw

Het eerste voordeel van de Combiconnect Luchtslang is de lichte constructie en duurzame bouw. Deze slang is gemaakt van functioneel materiaal van hoge kwaliteit dat zeer duurzaam en bestand is tegen slijtage, waardoor het een goede investering is voor welke klus dan ook. Door de lichte constructie verwart en verdraait deze slang niet, waardoor de gebruiker het werk efficiënter en sneller kan uitvoeren.

Flexibele Bediening

Een ander voordeel van de Combiconnect Luchtslang is dat het compatibel is met talloze gereedschappen en machines, droogrekken en nog veel meer toepassingen. Dit maakt hem aantrekkelijk voor fabrieken en workshops die hun werknemers flexibele bediening en aanpasbaarheid wensen in hun luchttoevoer- of afvoergereedschappen. Of u nu banden opblaast, oppompt of andere apparatuur bedient, combiconnect-luchtslang is ontworpen met uw werkgemak en gebruiksgemak in gedachten.

Grote Omvang Voor Maximale Luchtstroom

Het belangrijkste voordeel van de Combiconnect Luchtslang is echter de grote omvang (305 mm) voor maximale luchtstroom. De buisdiameter biedt een grotere oppervlakte om de luchtdruk gelijkmatig te verdelen en verhoogt dus de efficiëntie van de dienstverlening aan continu-opererende werkstations en andere uitdagende servicegebieden. Deze functie maakt de Combiconnect Luchtslang ideaal voor werkgeschutplatforms zoals hoogspanningsmasten, raffinaderijen, fabrieken, containers, tunnels en nog veel meer plaatsen waar een efficiënte luchtmitigatie- of afvoersysteem vereist is.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Combiconnect 406mm 5 meter
Combi ConnectCombiconnect 406mm 5 meter
0 reviews

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 406mm en als lengte 5 meter

Bekijk hier Combiconnect luchtslang met een diameter van 406mm en als lengte 5 meter

€40,42 Incl. btw
Toevoegen