WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

FLUENCE SPYDER 2P

Morgen bezorgd

Productomschrijving
De Fluence Spydr 2P is een nieuwe led kweeklamp van het merk Fluence. Het is de verbeterde versie van de Spydr Plus. De Spydr 2P is speciaal geproduceerd voor High PPFD Cultivation. De lamp is vooral bedoeld voor kweekruimtes die met extra CO2 kweken. Denk daarbij aan een hoog CO2 gehalte van 800 tot 1400 PPM. Dat is dus een percentage van 0,08 tot 0,14 procent. Hierdoor kunnen planten deze hoge lichtintensiteit makkelijker omzetten in energie en koolhydraten. Zo zullen planten een stuk snell..

De Fluence Spydr 2P is een nieuwe led kweeklamp van het merk Fluence. Het is de verbeterde versie van de Spydr Plus. De Spydr 2P is speciaal geproduceerd voor High PPFD Cultivation. De lamp is vooral bedoeld voor kweekruimtes die met extra CO2 kweken. Denk daarbij aan een hoog CO2 gehalte van 800 tot 1400 PPM. Dat is dus een percentage van 0,08 tot 0,14 procent. Hierdoor kunnen planten deze hoge lichtintensiteit makkelijker omzetten in energie en koolhydraten. Zo zullen planten een stuk sneller groeien en bovendien kan de opbrengst van de oogst tot wel 20 procent groeien. Met High PPFD Cultivation groeien je planten dus sneller en bloeien ze uitbundiger.

De bijzonderheden van de Fluence Spydr 2P

De Spydr 2P lijkt veel op de vorige versie van deze serie, namelijk de Spydr 2i. Toch is de lichtsterkte van de 2P veel groter dan die van de 2i. De 2P heeft een wat minder krachtige lichtsterkte. Daardoor dan deze lamp ook gebruikt worden door kwekers die geen extra CO2 toevoegen aan hun kweekruimtes. Dan is het wel belangrijk om de lamp hoog genoeg boven de planten te hangen. Denk daarbij aan een minimumhoogte van 40 centimeter boven je planten. Hang je deze lamp lager dan 40 centimeter zonder dat je extra CO2 gebruikt? Dan kan de lamp je planten beschadigen doordat het licht te intens is. De Fluence Spydr 2P is ideaal voor het belichten van een ruimte van 120x120 centimeter met slechts 645watt verbruik. Hiermee kunt u een traditionele HPS kweeklamp van 1000 watt vervangen.

Full spectrum Fluence Spydr 2P

De Fluence Spydr 2P led kweeklamp beschikt over het PhysioSpec indoor spectrum. Dit spectrum is door Fluence zelf ontwikkeld. Het is een bijzonder spectrum dat op maat is gemaakt voor indoor kwekers. Het spectrum is geschikt voor de groei én de bloeifase. Ook stekken, zaailingen en clonen hebben voordeel van deze lamp. Het spectrum biedt ontzettend sterk licht en maakt gebruik van levendige en natuurlijke kleuren met een duidelijk contrast. Je kunt ook een dimmer kopen bij deze lamp, zodat je nog zuiniger kunt kweken.

Optimale footprint van Fluence

De Fluence Spydr 2P led kweeklamp is een professionele lamp. De led kweeklamp is ontzettend zuinig, waardoor het een milieuvriendelijke lamp is. Het heeft een grote reikwijdte en het licht wordt gelijkmatig verdeeld. Ook dringt het diep door in de bladeren. Er zijn geen ventilatoren, dus de lamp is erg stil. Je zult dus geen last hebben van geluid. De lamp gaat jarenlang mee en je kunt deze zowel alleen gebruiken als gecombineerd met andere lampen. Je kunt de lamp namelijk aansluiten op een lichtnet. Je kunt de lamp gebruiken voor vertical farming, maar ook in kweektafels en –tenten.

Met Fluence en CO2 kweken

Deze lamp kun je het beste gebruiken wanneer je werkt met extra CO2 in je kweekruimtes. Dit wordt High PPDF Cultivation genoemd. Je hebt hiervoor voldoende kennis nodig over het effect van CO2 op jouw planten. Goed gebruik van extra CO2 zorgt namelijk voor een betere fotosynthese van je planten. Teveel CO2 is niet goed voor je planten, behalve als je ook voldoende lichtintensiteit hebt. Daar helpt de Spydr 2P je mee. Ben je dus geïnteresseerd in kweken met CO2, dan is de Spydr 2P echt wat voor jou. De lamp wordt geleverd met handige ophangbevestigingen.

Productspecificaties

Categorie
Fluence
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

FLUENCE SPYDER 2P
FluenceFLUENCE SPYDER 2P
0 reviews

De Fluence SPYDER 2P belicht tot 120 x 120 cm en verbruikt 645 watt

De Fluence SPYDER 2P belicht tot 120 x 120 cm en verbruikt 645 watt

€1.139,95 Incl. btw
Toevoegen