WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Magnus Light ML-270 PRO

Morgen in huis

Productomschrijving
Magnus Light LED kweeklampen zijn ontwikkeld door Parus, een producent van LED kweeklampen met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbouw. De kweeklampen van Magnus Light LED worden dan ook veel gebruikt in de grootschalige tuinbouw. Sinds vier jaar is de Magnus Light kweeklamp voorzien van een zeer goede luchtgekoelde koelsysteem. Tevens is de Magnus Light voorzien van COB (Chip On Board) technologie. COB staat voor het samenvoegen van meerdere Leds op een klein o..

Magnus Light LED kweeklampen zijn ontwikkeld door Parus, een producent van LED kweeklampen met meer dan 10 jaar ervaring in de tuinbouw. De kweeklampen van Magnus Light LED worden dan ook veel gebruikt in de grootschalige tuinbouw. Sinds vier jaar is de Magnus Light kweeklamp voorzien van een zeer goede luchtgekoelde koelsysteem. Tevens is de Magnus Light voorzien van COB (Chip On Board) technologie. COB staat voor het samenvoegen van meerdere Leds op een klein oppervlak. Extra krachtig dus! De COB Leds zijn momenteel de meest krachtige LEDs van dit moment.Wat de Magnus Light Kweeklampen uniek maakt, is de optimale kleurbalans, lichtintensiteit, efficiëntie en de super lange levensduur!In vergelijking met een HPS kweeklamp levert de kweekverlichting van Magnus Light 50% energiebesparing met dezelfde lichtsterkte (μmol) en dus minimaal twee keer zoveel μmol bij hetzelfde energieverbruik als de HPS lampen.Wat ook een groot voordeel is omtrent de Magnus Light is de temperatuurafgifte.Deze is namelijk een stuk lager dan bij de HPS kweeklampen. Dit zorgt ervoor dat de lampen de ideale bladtemperatuur (26 Graden) bereiken wat zorgt voor een goede opname van de voedingstoffen.

Magnus ML-250 Productspecificaties

De magnus light led kweeklamp ML-250 is een ideale kweeklamp voor een kleinschalige kweek. De Magnus ML-250 heeft een vermogen van 250 watt en vervangt hiermee een traditionele HPS kweeklamp van 400 watt. Hiermee bespaard u 150 watt aan stroomgebruik! De magnus ML-250 heeft een reikwijdte van 60 x 60 cm tot 100 x 100 cm. Om dit oppervlak te behalen is het aan te raden de Magnus ML-250 40 centimer boven uw gewas te hangen. De Magnus ML-250 heeft een omvang van 14 x 25 x 15 cm en weegt slechts 6,7kg. Alle LED kweeklampen van Magnus Light LED hebben een minimale aantal branduren van 50.000 zonder lichtkwaliteit te verliezen. In vergelijking met HPS kweeklampen betekend dit dat u niet meer ieder jaar uw lampen hoeft te vervangen. Uitgaande van 12 branduren per dag heeft de Magnus Light ML-150 heeft een levensduur van 4000+ dagen!

LichtSpectrum Magnus ML-Serie

Het spectrum van de Magnus Light Kweeklampen focust zich voornamelijk op de kleuren blauw en rood. De kleur blauw is bedoeld voor de groeifase van uw gewas, de keur rood is bedoeld voor een optimale bloeifase van uw planten! Het spectrum voorziet uw planten van de volledige lichtbehoefte om optimaal te kunnen presteren. Door de goede kwaliteit van de Magnus Light Leds kunt u uitgaan van een betere kwaliteit & hoger rendement van uw eindproduct.De Magnus Light valt op door de parabolische lens. Deze speciale lens zorgt voor een optimale lichtverspreiding in uw gehele kweekruimte! Tevens zorgt de lens ervoor dat het licht veel krachtiger (Dieper) door de bladeren heendringt. Tevens zorgt de lens ervoor dat de lichtkleuren gebundeld worden, zodat de lampen vanaf een hoogte van 40cm een volledig kleurenspectrum kunnen leveren.Magnus Light levert hoogwaardige kweeklampen en gebruikt dan ook alleen de meest hoogwaardige componenten waardoor kwaliteit van de kweeklampen gegarandeerd wordt. De lampen zijn gemaakt van aluminium wat de lampen zeer robuust maakt. Tevens kan de warmte hierdoor snel worden afgevoerd.Vanwege de zeer goede kwaliteit geeft Magnus Light 3 jaar garantie op alle COB LED kweeklampen. De levensduur bedraagd minimaal 50.000 branduren.

Specificaties ML-250 Pro:

Werkelijk verbruik: 250 Watt
Vergelijkbaar met: 400 Watt HPS
Aanbevolen hoogte: minimaal 40 cm boven de top van de plant*
Reikwijdte: 60x60 - 100x100 cm
Branduren: +50.000Gewicht:
6.7 kilogram
Afmetingen:14x25x15 cm
Garantie: 3 jaar

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Magnus Light ML-270 PRO
Magnus LightMagnus Light ML-270 PRO
0 reviews

De Magnus Light ML-270 PRO belicht tot 100 x 100 cm en verbruikt 270 watt

De Magnus Light ML-270 PRO belicht tot 100 x 100 cm en verbruikt 270 watt

€1.195,00€1.135,00 Incl. btw
Toevoegen