WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

G-Tools Buisventilator 2 Standen met Filter (220-360m³/uur)

G-Tools G-Tools Buisventilator 2 Standen met Filter (220-360m³/uur)
Productomschrijving
Een buisventilator met koolstoffilter is een type ventilatiesysteem dat vaak wordt gebruikt in binnentuinen en kweektenten om muffe lucht en onaangename geuren te verwijderen. Het systeem bestaat uit een krachtige buisventilator en een koolstoffilter die samenwerken om ongewenste geuren en schadelijke deeltjes uit de lucht te verwijderen en te neutraliseren. De voordelen van het gebruik van een buisventilator met koolstoffilter zijn talrijk. Het is een betrouwbare en efficiënte manier om luc..

Een buisventilator met koolstoffilter is een type ventilatiesysteem dat vaak wordt gebruikt in binnentuinen en kweektenten om muffe lucht en onaangename geuren te verwijderen. Het systeem bestaat uit een krachtige buisventilator en een koolstoffilter die samenwerken om ongewenste geuren en schadelijke deeltjes uit de lucht te verwijderen en te neutraliseren. De voordelen van het gebruik van een buisventilator met koolstoffilter zijn talrijk. Het is een betrouwbare en efficiënte manier om luchtvervuiling te verminderen, zodat er schone lucht in de ruimte circuleert. Het kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van onaangename geuren die anders moeilijk te verwijderen zouden zijn.

G-Tools Buisventilator 2-Speed

De G-tools buisventilator van 125 mm breed, uitgerust met een krachtige EBM Pabst motor van Duits fabrikaat. Deze ventilator wordt speciaal geproduceerd voor G-tools en is daarom geen onbekende in de wereld van binnenkwekers. De Prima Klima buisventilator met 2 verschillende standen biedt efficiëntie, prestaties en duurzaamheid. Deze ventilator is gemakkelijk in gebruik en kan zelfs de grootste ruimtes gemakkelijk ventileren.

Met een vermogen van 45 tot 65 Watt en een luchtverplaatsing van maximum 400m3 per uur vormt deze buisventilator zeker geen grenzen bij de luchtventilatie. Zoals de naam doet vermoeden, beschikt hij over 2 schakelstanden: stand 1 en stand 2. Op de laagste stand kan hij zonder problemen 220 m3 per uur verplaatsen en op stand 2 zelfs 400 m3 per uur zonder stroompieken. Ideaal voor ruimtes die behandeld worden met een grote hoeveelheid kweektenten of gewoon elke kweektoepassing waarbij meestal de luchtcirculatie vereist wordt.

  • Capaciteit: 220-360m3
  • Diameter flance: 125mm
  • Motor: EBM Pabst
  • Gebalanceerde motor

Prima Klima K2601 Flat koolstoffilter

Als indoor kweker is het belangrijk om te zorgen voor goede ventilatie en luchtcirculatie. Dit is waar de Prima Klima K2601 Flat koolstoffilter van pas komt. Met zijn efficiënte ontwerp, dikke laag van actieve kool en potente maximum airflow van 440m3/h zorgt dit zwarte apparaat voor een schone en geurvrije omgeving voor al je kostbare planten. De Prima Klima K2601 Flat Koolstoffilter is geschikt voor maximaal 440m3/h en heeft een indrukwekkend filtering model om alle geuren binnen uw kweekruimte tot een minimum te beperken. Het luchtfilter heeft een ventilator geactiveerd systeem dat zeer effectief werkt bij het zuiveren van de lucht in de kweekruimte. Dit resulteert in schone, frisse lucht en voorkomt ongewenste ongemakken door geuren. Ook is het relatief compacte formaat van het filter – 39 cm hoogte en 21 cm diameter – geschikt voor kleinere kweekkamers. Geschikt voor zowel hobbyisten als professionals! Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 480m³/uur en gaat met constant gebruik 1 jaar mee.

  • Maximale luchtstroom: 480m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 360m³/uur
  • Hoogte filter: 400mm
  • Diameter flans: 125mm
  • Gewicht: 3.6kg

Combiconnect 127mm 5 meter

De Combiconnect Luchtslang van 127mm met een lengte van 5 meter is gemaakt van hoogwaardige materialen die de duurzaamheid en flexibiliteit van de slang verzekeren. De buis is bestand tegen scheuren en lekken, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Hierdoor kunt u rekenen op langdurige, betrouwbare prestaties en voorkomt u kostbare schade aan uw apparatuur. Luchtslangen en klemmen zijn essentiële onderdelen als het gaat om het veilig gebruiken van luchtdruk. Ze houden de slangen op hun plaats en helpen bij het afdichten, waardoor lekkages worden vermeden en producten optimaal worden beschermd.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

G-Tools Buisventilator 2 Speed met Filter (220-360m³/uur)
G-ToolsG-Tools Buisventilator 2 Speed met Filter (220-360m³/uur)
0 reviews

G-Tools GT 125 2 Speed buisafzuiger kopen? Bekijk hier de complete afzuiger set met Prima Klima koolstoffilter, 1x slang en slangklemmen. De G-Tools GT 125 2 Speed is een afzuiger met een krachtige motor die is voorzien met een twee standen schakelaar. Hi

G-Tools GT 125 2 Speed buisafzuiger kopen? Bekijk hier de complete afzuiger set met Prima Klima koolstoffilter, 1x slang en slangklemmen. De G-Tools GT 125 2 Speed is een afzuiger met een krachtige motor die is voorzien met een twee standen schakelaar. Hi

€132,95 Incl. btw
Toevoegen