WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

Prima Klima K1603 koolstoffilter (460m³/uur)

Productomschrijving
Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 460m³/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee. Met de Prima Klima K1603 Industry Filter Koolstoffilter krijgt u een koolstoffilter dat maximaal 460m³/uur kan ventileren. Het is ontzettend duurzaam en daarom goed voor het milieu. Daarnaast bevat het bijna twee keer zoveel actieve kool als andere koolstoffilters. Dit betekent dat de levensduur verlengd wordt en de capaciteit vergroot wordt bij momenten van hoge luchtvochtighe..

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 460m³/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee. Met de Prima Klima K1603 Industry Filter Koolstoffilter krijgt u een koolstoffilter dat maximaal 460m³/uur kan ventileren. Het is ontzettend duurzaam en daarom goed voor het milieu. Daarnaast bevat het bijna twee keer zoveel actieve kool als andere koolstoffilters. Dit betekent dat de levensduur verlengd wordt en de capaciteit vergroot wordt bij momenten van hoge luchtvochtigheid. Klik hier voor meer informatie over dit koolstoffilter. Ben je op zoek naar een betrouwbaar koolstoffilter van hoge kwaliteit? De Prima Klima K1603 Industry Filter Koolstoffilter biedt alles wat je nodig hebt voor de beste resultaten. Met een maximale capaciteit van 460m³/uur is deze filter enorm krachtig en zeer duurzaam. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen ben je verzekerd van een product dat goed is voor het milieu en een lange levensduur heeft.

  • Maximale luchtstroom: 460m³/uur
  • Ideale luchtstroom: 360m³/uur
  • Hoogte filter: 400mm
  • Diameter flans: 125mm
  • Gewicht: 5.2 kg
  • Diameter filter: 200mm

Waarom Prima Klima?

Zorgt voor schone lucht: Met de Filters van Prima Klima kunt u genieten van schone en gezonde lucht in huis of op kantoor. De K1603 koolstoffilter filtert stof, pollen en andere kleine deeltjes uit de lucht. Dit vermindert allergie- en astmasymptomen en voorkomt dat deze deeltjes zich in uw longen nestelen.

Hoge filteringefficiëntie: De K1603 koolstoffilter uit de filterserie van Prima Klima heeft een hoge filteringefficiëntie. Het filtert gemakkelijk schadelijke bacteriën, virussen en andere micro-organismen uit de lucht. Met deze filter bent u verzekerd van een hygiënische en gezonde atmosfeer waarin u kunt genieten van zuivere lucht.

Gemaakt van milieuvriendelijke materialen: De Filters van Prima Klima zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, wat betekent dat ze niet alleen uw leefomgeving op korte termijn maar ook op lange termijn veiliger maakt. Deze filters hebben een recyclebare duurzaam ontwerp, waardoor u zeker weet dat u bijdraagt aan het beschermen van uw gemeenschap en het milieu als geheel.

Productspecificaties

Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

Prima Klima K1603 koolstoffilter (460m³/uur)
Prima KlimaPrima Klima K1603 koolstoffilter (460m³/uur)
0 reviews

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 460m/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.Specificaties: Maximale luchtstroom: 460m/uur Ideale luchtstroom: 360m/uur Hoogte filter: 400mm Diameter flans: 125mm Gewicht: 5.2 kg Diameter

Koolstoffilter van het merk Prima Klima, maximumcapaciteit van 460m/uur en gaat met contstant gebruik 1 jaar mee.Specificaties: Maximale luchtstroom: 460m/uur Ideale luchtstroom: 360m/uur Hoogte filter: 400mm Diameter flans: 125mm Gewicht: 5.2 kg Diameter

€107,95 Incl. btw
Toevoegen