WebwinkelkeurAlle categorieën
0
0

GHP Vloer Ventilator 35cm

Direct leverbaar

Garden Highpro GHP Vloer Ventilator 35cm
Productomschrijving
Deze praktische vloer ventilator is ontworpen om de lucht in uw kweekruimte gelijkmatig te circuleren voor een optimale luchtstroom. Met een indrukwekkende luchtverplaatsing van maar liefst 3.700 m3 per uur, is deze ventilator ideaal voor gebruik in grotere kweekruimten of andere toepassingen waar een krachtige luchtbeweging nodig is. Met drie verschillende snelheidsinstellingen is het eenvoudig om de perfecte luchtstroom te bereiken in uw kweekruimte. De gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaa..

Deze praktische vloer ventilator is ontworpen om de lucht in uw kweekruimte gelijkmatig te circuleren voor een optimale luchtstroom. Met een indrukwekkende luchtverplaatsing van maar liefst 3.700 m3 per uur, is deze ventilator ideaal voor gebruik in grotere kweekruimten of andere toepassingen waar een krachtige luchtbeweging nodig is. Met drie verschillende snelheidsinstellingen is het eenvoudig om de perfecte luchtstroom te bereiken in uw kweekruimte. De gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van deze vloer ventilator zorgt ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en elk moment uw volledige focus kan leggen op uw planten.

  • Snelheid: 1400 T/min
  • Air Flow: 3.700 m3/h
  • Verbruik: 80W
  • Standen: 3 Snelheid standen
  • Wattage: 220V/50Hz

Stil, krachtig & zuinig

Deze vloer ventilator is ideaal voor gebruik in kweekruimtes omdat hij bijna geen geluid produceert. Dit komt door het gebruik van een magnetische motor, deze produceert minder wrijving en hitte dan traditionele motoren wat leidt tot minder geluid en betere prestaties. Met een toeren snelheid van 1.400 T/min en een blaaskracht van 3.700 m3/h zorgt de fan voor een optimale luchtstroom die essentieel is voor de groei van uw planten. Deze vloer ventilator verbruikt slechts 80W energie wat hem een veel milieuvriendelijker optie maakt dan andere fans op de markt. Door te kiezen voor deze ventilator helpt u niet alleen uw planten groeien, maar ook om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Productspecificaties

Categorie
Ventilatoren
Garantie
3 jaar

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews
Schrijf je eigen review

Recent bekeken producten

GHP Vloer Ventilator 35cm
Garden HighproGHP Vloer Ventilator 35cm
0 reviews

Deze Stevige vloer ventilator met een toeren snelheid van 1.400 T/min en een blaaskracht van 3.700 m3/h circuleert de lucht in uw kweekruimte voor een optimale luchtstroom. Door het gebruik van een magnetische motor produceert de vloer fan bijna geen gelu

Deze Stevige vloer ventilator met een toeren snelheid van 1.400 T/min en een blaaskracht van 3.700 m3/h circuleert de lucht in uw kweekruimte voor een optimale luchtstroom. Door het gebruik van een magnetische motor produceert de vloer fan bijna geen gelu

€59,95 Incl. btw
Toevoegen