WebwinkelkeurAlle categorieën
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0

    Complete kweektent 100x100 Viparspectra XS2000

    Deliverytime

    Productomschrijving
    Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U heeft alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met onze complete kweeksets kunt u, thuis uw planten en kruiden kweken, geschikt voor professionele en hobbykwekers.Al onze kweeksets worden geleverd met de juiste ventilatiesystemen, kweeklampen en koolstoffilters. De kweek..

    Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U heeft alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met onze complete kweeksets kunt u, thuis uw planten en kruiden kweken, geschikt voor professionele en hobbykwekers.Al onze kweeksets worden geleverd met de juiste ventilatiesystemen, kweeklampen en koolstoffilters. De kweekverlichting wordt automatisch in en uitgeschakeld door de bijgeleverde tijdklok. Ophangsystemen en toebehoren worden meegeleverd.

    Tent en afzuiger

    Al onze complete kweektenten zijn uitgerust met een Homebox Ambient kweektent. Omdat Homebox Ambient zeer goede kwaliteit tenten levert en zeer prijsgunstig is worden al onze sets geleverd met deze tenten. U kunt tot 100KG gewicht ophangen en de tent heeft een stofdichtheid van 660DD. Hierdoor zijn de tenten licht en luchtdicht en kunt u uitgaan van een goed geïsoleerde kweekruimte. Het frame van de tenten is volledig van ijzer, waardoor de tent sterk en robuust aanvoelt.Iedere complete kweektent is uitgerust met een G-tools buisventilator ter ventilatie van lucht. De G-tools Fan heeft twee standen waarmee u de intensiteit kunt bepalen van 200me per uut tot 360m3 per uur. De G-tools buisventilator is ideaal voor het ventileren van ruimtes met één 400W of één 600W kweeklamp. De buisventilator is stil en verbruikt slechts 45 tot 65 watt aan stroom.

    Inhoud complete kweektent 100:

    1x Homebox Ambient 100x100x200cm
    1xG-Tools 125 220 tot 360 m3 per uur
    1x Combiconnect met 2 Slangklemmen
    1x Inblaas set
    1x Clipfan
    1x Brennenstuhl Tijdklok
    1x GH Klimaatmeter
    1x Prima Klima K2600 Mini Koolstoffilter
    2xOphanghaken & Prohanger

    Productspecificaties

    EAN
    6221237262090
    Garantie
    3 jaar

    Reviews

    0 / 5Based on 0 reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Schrijf je eigen review

    Recent bekeken producten

    Deliverytime

    Complete kweektent 100x100 Viparspectra XS2000
    ViparspectraComplete kweektent 100x100 Viparspectra XS2000
    reviews

    Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U heeft alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met onze complete kweeksets kunt u, thuis uw planten en kruiden kwek

    Hier vindt u onze compleet ingerichte kweektenten. Een complete kweekset klaar voor gebruik! Stekker in het stopcontact en kweken maar! U heeft alleen nog potten, aarde en voeding nodig. Met onze complete kweeksets kunt u, thuis uw planten en kruiden kwek..

    €636,85€578,95 Incl. btw
    Toevoegen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking