WebwinkelkeurAlle categorieën
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Green House Feeding Booster PK+ 1kg

  Deliverytime

  Productomschrijving
  Heeft u planten die extra verzorging en voeding nodig hebben om optimaal te groeien? Maak kennis met de Green House Feeding Booster PK+ 1kg - een premium plantenvoeding that precies biedt wat uw planten nodig hebben. Green House Feeding heeft hun expertise in plantenvoeding geinstalleerd in deze unieke mix die waardevolle voedingsstoffen bevat, langzamer vrijgegeven voor maximale opname en voldoen additional nutrition requirements voor orchideeën, bloeiende planten, palmen en andere soorten...

  Heeft u planten die extra verzorging en voeding nodig hebben om optimaal te groeien? Maak kennis met de Green House Feeding Booster PK+ 1kg - een premium plantenvoeding that precies biedt wat uw planten nodig hebben. Green House Feeding heeft hun expertise in plantenvoeding geinstalleerd in deze unieke mix die waardevolle voedingsstoffen bevat, langzamer vrijgegeven voor maximale opname en voldoen additional nutrition requirements voor orchideeën, bloeiende planten, palmen en andere soorten.

  Afgestemde verzorging voor al uw planten

  Bovendien biedt dit product aanpasbare voedingsprogramma's afgestemd op specifieke planten en groeiomstandigheden om ervoor te zorgen dat elke plant de exacte voeding krijgt die nodig is voor optimale groei, of de plant nu in een kas, tuin of thuisomgeving staat. De inhoud van elk pakket bevat 1 kg hoogwaardige, geoptimaliseerde voorplantenvoeding en bevat een gebalanceerde formule van vitale mineralen en micronutriënten. Met Green House Feeding Booster PK+ 1kg kunt u er dus zeker van zijn dat uw planten de beste mogelijke voeding krijgen voor betere bloei, stevige bladeren en sterke wortels.

  Verbetert de groei van uw planten

  Green House Booster PK+ 1kg is de perfecte aanvullende voedingsstof voor uw planten om te groeien tot hun volle potentieel. Door de hoge gehalten aan fosfor en kalium kan deze voeding direct worden opgenomen door uw planten, en stimuleert het de wortelgroei en bloemproductie. Dit zorgt voor vollere planten met meer bloemen en vruchten.

  Afgestemd op specifieke planten en groeiomstandigheden

  Het voedingsregime van uw planten kan zorgen voor een grote invloed op hun groei en gezondheid. Green House Booster PK+ 1kg heeft aanpasbare voedingsprogramma's die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw planten bij verschillende groeiomstandigheden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken of uw planten de juiste voeding krijgen. U kunt ze eenvoudig voorzien van de ideale voeding voor hun behoeften.

  Kwalitatieve en premium plantenvoeding

  De kwaliteit van uw plantenvoeding is belangrijk voor de algehele gezondheid en groei van uw planten. Met Green House Booster PK+ 1kg kunt u vertrouwen op hoogwaardige plantenvoeding die is samengesteld uit pure en hoogwaardige ingrediënten. Het is ontwikkeld door ervaren specialisten in de tuinbouwsector en is bewezen dat het de groei en kwaliteit van uw planten kan verbeteren.

  Productspecificaties

  EAN
  6013832051007
  Garantie
  3 jaar

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken producten

  Deliverytime

  Green House Booster PK+ 1kg
  Green HouseGreen House Booster PK+ 1kg
  reviews

  Heeft u planten die extra verzorging en voeding nodig hebben om optimaal te groeien? Maak kennis met de Green House Feeding Booster PK+ 1kg - een premium plantenvoeding that precies biedt wat uw planten nodig hebben. Green House Feeding heeft hun

  Heeft u planten die extra verzorging en voeding nodig hebben om optimaal te groeien? Maak kennis met de Green House Feeding Booster PK+ 1kg - een premium plantenvoeding that precies biedt wat uw planten nodig hebben. Green House Feeding heeft hun..

  €53,94€44,95 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking